JOIE BRISK LX – KIŠOBRAN KOLICA ZA JEDNOSTAVNIJE, LAKŠE I BRŽE KRETANJE

184_brisklx_203_hires-scaled.jpeg

Joie Brisk LX su elegantna, jednostavna i svestrana kolica, te su prikladan izbor za roditelje koji traže kolica koja će ići u korak s njihovim dinamičnim životnim stilom.

Ova lagana i kompaktna kolica namijenjena su za praktičnost i jednostavnu upotrebu. Imaju aluminijski okvir, što ih čini laganim, ali čvrstim.

Jedna od prednosti Joie Brisk LX kolica je brza i jednostavna sklopivost, što ih čini savršenim izborom za putovanja ili urbano kretanje. Njihov 3D sklopivi mehanizam jednom rukom omogućuje da se kolica kompaktno i brzo mogu sklopiti u oblik kišobrana. Sklopiva kopča je prikladno smještena na šipki kolica.

joie-buggy-sportwagen-brisk-lx-bis-22-kg-belastbar-mit-liegefunktion-einhand-faltung-laurel-s1102halrl000-d0.jpeg

Kolica imaju okretne prednje kotače koji se mogu zaključati, što olakšava manevriranje kroz gužvu u urbanim okruženjima. Sustav ovjesa kolica pomaže u glatkoj vožnji po različitim terenima.

Kolica također imaju višestruke položaje naslona za sjedenje, uključujući i položaj potpuno ravnog naslona koji je savršen za spavanje. Podstavljeno sjedalo osigurava udobnost djeteta tijekom dugih šetnji. Podesivi krović pruža dobru zaštitu od sunca i vjetra.

joie-brisk-lx-ember-lifestyle-b-550x550.jpeg

Budući da je sigurnost prioritet, kolica Joie Brisk LX su opremljena pojasom u 5 točaka koji se mogu podesiti u tri visine, kako bi djete bilo čvrsto i sigurno smješteno. Također imaju kočnice na stražnjim kotačima, pružajući roditeljima kontrolu i stabilnost tijekom zaustavljanja.

Joie Brisk LX kolica dizajnirana su kako bi ponudila besprijekoran spoj funkcionalnosti i pogodnosti za roditelje i dijete.

Kolica Joie Brisk LX možete pogledati na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!