GLAM UNOX8 – KREVETIĆ KOJI RASTE S VAŠIM DJETETOM

Azzurra Design dječji krevetić Glam Unox8 profinjenog i originalnog dizajna raste s Vašim djetetom od rođenja do 3. godine, pružajući mu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje. Uz krevetić dolaze dva madraca, te set nježne i prekrasne posteljine.

U skladu s djetetovim potrebama, krevetić u početku možete koristiti kao kolijevku modernog i glamuroznog stila s bočnim ogradama koje se mogu spustiti. Kako bi kolijevku s lakoćom mogli pomicati opremljena je kotačićima.

Kolijevka se vrlo lako pretvara u dječji krevetić koji se može koristiti od 3. mjeseca do 3 godine. Dvije mobilne strane i podesiva visina madraca daju mu svestranost i praktičnost u uporabi.

Kada dijete malo poraste i postane znatiželjno dječji krevetić možete pretvoriti u dječji krevetić s mini ogradom kako bi dijete s lakoćom moglo ulaziti i izlaziti iz njega. Time ćete svakako olakšate djetetove prve korake.

Kako bi dijete uvijek bilo blizu vas dok spava Glam krevetić ima podesivu podnicu za optimalno spajanje s bračnim krevetom. Na taj način krevetić s lakoćom pretvarate u bočni krevet.

Glam krevetić u samo nekoliko minuta možete pretvoriti u Montessori krevet, kako biste slijedili Montessori filozofiju i omogućili djetetu potpunu autonomiju i slobodu kretanja. Sigurno će to postati omiljeno mjesto za opuštanje vašeg mališana.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Azzurra Design podloge za previjanje krevetić ujedno možete koristiti kao stol za presvlačenje.

Kada dijete preraste krevetić možete ga koristiti kao udobnu fotelju kojoj će se Vaš mališan sigurno veseliti.

Glam Unox8 krevetić možete kupiti na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!