CYBEX ISOFIX BAZE – VODIČ ZA SIGURNOST I KOMPATIBILNOST AUTOSJEDALICA

Cybex, poznata marka dječjih proizvoda, dugo je poznata po svojoj posvećenosti sigurnosti i udobnosti djece. Cybex isofix baze igraju ključnu ulogu u osiguravanju da vaša autosjedalica bude pravilno instalirana i vaše dijete sigurno dok ste na cesti.

Cybex isofix baze su:

1. Cybex baza One – kompatibilna je s autosjedalicom Aton S2 i-Size. Opremljena pojedinačno rotirajućim ISOFIX konektorima i potpornom nogom podesivom po visini,Baza One dodaje dodatnu sigurnost i stabilnost ovim autosjedalicama za dojenčad.

2. Cybex Aton baza 2- Fix – jednostavna i pouzdana baza koja je kompatibilna je s Aton M i Aton 5 autosjedalicama. Nudi stabilnu instalaciju zahvaljujući isofix priključku i potpunoj sigurnosti za vaše dijete.

2. Cybex isofix baza Q fix – kompatibilna je sa autosjedalicama iz serije Cybex Cloud Q i Cybex Aton Q.

3. Cybex baza M – Isofix baza koja je kompatibilna s autosjedalicom Aton, Aton M i-Size, te sa Sironom M2 i-Size. Pruža sigurnu i jednostavnu instalaciju.

4. Cybex baza T – kompatibilna je sa autosjedalicama Cloud Z2 i-Size, Sironom Z2 i-Size, Cloud T i-Size i Sironom T i-Size. Ima jednostavan mehanizam okretanja autosjedalice. Pruža dodatna stabilnost i sigurnost u automobilu, s teretnom nogom koja sprječava rotaciju prema naprijed u slučaju nesreće.

5. Cybex baza Z2 – kompatibilna je s Cybex Cloud Z2 i-Size i Cybex Sirona Z2 i-Size autosjedalicama.

Kada je u pitanju sigurnost vašeg djeteta u automobilu, Cybex isofix baze su ključni dodatak koji osigurava pravilnu instalaciju vaše autosjedalice. Zbog toga je pri odabiru baze ključno voditi računa o kompatibilnosti s vašom autosjedalicom.

Vaša Pčelica!