CYBEX EOS LUX – SAVRŠENA SIMBIOZA STILA I SIGURNOSTI ZA VAŠEG MALIŠANA

C:\Users\Ivo\Downloads\10_42164afa-0af0-4404-8c77-319d5624b74f_1024x1024.jpeg

U današnje vrijeme roditelji traže spoj elegancije, praktičnosti i sigurnosti za svoje najmlađe, a Cybex Eos Lux predstavlja savršeno rješenje koje zadovoljava sve ove potrebe.

Cybex Eos Lux oduševljava svojim modernim i elegantnim dizajnom. Ova kvalitetna dječja kolica ne samo da prate najnovije trendove u svijetu dizajna, već ih i postavljaju.

Sa 3u1 sustavom, ova kolica prilagodljiva su različitim fazama djetetova rasta i prikladna su od rođenja do četvrte godine. Počinju kao nosiljka za novorođenčad, transformiraju se u sjedalo s pet točaka vezanja, te na kraju u udobno sjedalo za malo starije dijete.

Svestranošću ovih kolica dobivate dugoročnu vrijednost za svoju investiciju.

Cybex Eos Lux ne kompromitira sigurnosti. Sustav pet točaka vezanja, bočna zaštita od udara i visokokvalitetni materijal osiguravaju potpunu sigurnost vašeg djeteta tijekom vožnje.

Cybex Eos Lux olakšava vožnju. Sa laganom konstrukcijom, okretnim kotačima i jednostavnim sklopivim mehanizmom ova kolica prilagođavaju se vašem stilu životu.

C:\Users\Ivo\Downloads\CYBEX-EOS-Travel_System-1.jpeg

Od zaštitnih kišnih navlaka do elegantnih dodataka, Cybex nudi širok spektar dodatne opreme koja će obogatiti vaše iskustvo s Eos Lux kolicima.

Cybex Eos Lux nisu samo dječja kolica, već je to investicija u stil, funkcionalnost i prije svega u sigurnost vašeg djeteta. Sa ovim kolicima, svaki izlazak postaje prilika za uživanje u roditeljstvu, uz povjerenje da je vaša mala sreća u sigurnim i udobnim rukama.

Dostupne boje Cybex Eos Lux kolica pogledajte na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!