CYBEX BALIOS S LUX – FLEKSIBILNOST I VRHUNSKA UDOBNOST

Ukoliko tražite vrhunska kolica koja će vam život s bebom učiniti lakšim i udobnijim CybexBalios S Lux 2023. sa svojim privlačnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima je pravi izbor za vas.

Kolica Cybex S Lux 2023. dolaze u novim modernim bojama:

– Taupe okvir s tamnosmeđom ručkom od umjetne kože i sjedalom boje Sky Blue ili SeashellBeige

– Silver okvir s tamnosmeđom ručkom od umjetne kože i sjedalom Lava Grey ili Ocean Blue

– Black okvir s crnom ručkom od umjetne kože i sjedalom Moon Black

Novi CybexBalios S Lux su jedna od najsvestranijih i najudobnijih kolica na tržištu, a nude sustav za putovanje, napredan ovjes spreman za gradski asfalt, ergonomski naslon za potpuno ravno ležanje i mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem. Mogu se koristiti od rođenja do četiri godine.

Cybex S Lux putni sustav omogućuje Vam da kolica koristite s košarom za novorođenče Cot S Lux ili mekanom košarom Cacoon S, autosjedalicom zvanom “jaje” ili sjedalom kolica.

Ovjes prednjih kotača u kombinaciji s novim revolucionarnim stražnjim ovjesom omogućuje vam lako savladavanje neravnina na nogostupu, a ergonomski naslon za ležanje omogućuje i najmanjim bebama uživanje u glatkim vožnjama. Za bezbrižno putovanje tu su i kotači koji se ne mogu probušiti.

Kolica su opremljena inovativnom mogućnosti podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem, što omogućuje optimalno pristajanje uz tijelo u roku od nekoliko sekundi.

Jedostavan način sklapanja jednom rukom čini ova kolica još praktičnijim. Sklopljena kolica su dimenzija 40×48,5x65cm i samostojeća su, pa ih je zbog toga jednostavno i lako spremiti u prtljažnik automobila ili u kuću.

Pogledajte nove modele Cybex Balios S Lux kolica.

Vaša Pčelica!