CARETERO INDIGO – LEŽALJKA I HRANILICA U JEDNOM

Caretero je poljski brend osnovan 2009. godine. Ističe se svojom kvalitetom i pristupačnim cijenama. U Caretero portfelju mogu se pronaći autosjedalice, dječja kolica, hranilice, putni krevetići, sklopive ogradice i sigurnosni uređaji. Konstantno se razvijaju i uvode nove proizvode kako bi zadovoljili potrebe svakog roditelja.

Kako bi hranjenje Vaše bebe pretvorili u pravi užitak, Caretero je proizveo dječju hranilicu s funkcijom ležaljke/njihaljke Indigo.

Elegantnim i modernim izgledom, lako će se uklopiti u svaki životni prostor, a budući da su to dva proizvoda u jednom s njim ćete uštediti prostor.

Ležaljka/njihaljka Indigo je namijenjena za djecu od 1. mjeseci do 9 kg, a hranilica od 6. mjeseci do 15 kg. Uz Indigo dolazi i mekani, pamučni umetak za manju djecu.

Udobno sjedalo i sigurnosni pojas u 5 točaka omogućava maksimalnu udobnost i sigurnost djeteta.

Hranilica Indigo je dizajnirana s velikom pažnjom za detalje i vrlo je funkcionalna. Pomaže roditelju i pruža bebi udobnost tijekom obroka i odmora.

Hranilica omogućuje podešavanje visine u 6 položaja i oslonca za stopala u 5 položaja.

Veliki naslon ima 4 razine podešavanja i moguće ga je spustiti u ležeći položaj primjeren manjem djetetu.

Ima prilagodljivu brzinu ljuljanja i mjerač vremena koji omogućava automatsko isključivanje nakon 8, 15 ili 30 minuta.

Opremljena je velikim pladnjem koji se lako uklanja i pere. Konstrukcija je čvrsta i stabilna s protukliznim jastučićima.

Centralni upravljački modul može raditi na baterije ili preko uključenog napajanja, a intuitivan mehanizam preklapanja olakšava spremanje proizvoda.

Sjedalo je mekano i podstavljeno elegantnom PVC podlogom, otpornom na prljavštinu.

U kompletu sa hranilcom/njihaljkom dolazi i luk s dvije plišane igračke koji će sigurno zaokupiti pažnju Vašeg mališana.

Hranilicu/njihaljku Caretero Indigo kupite na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!