BELISIMA GNIJEZDO ZA BEBE

U zadnjih nekoliko godina gnijezdo za bebe je steklo veliku popularnost među roditeljima, a njegova osnovna zadaća je da bebi pruži osjećaj udobnosti i sigurnosti kakav je imala dok je još bila u majčinoj utrobi.

Visoki i mekani nabori gnijezda ograničavaju prostor, potiskuju oštre zvukove i stvaraju tihu atmosferu, te pružaju idealno mjesto za bebino udobno i sigurno spavanje.

Gnijezdo Vam omogućuje postavljanje djeteta na stranu ili na leđa bez straha od

prevrtanja ili ispadanja. Idealno je rješenje za prerano rođene bebe, budući da su one još vrlo sitne.

Zbog osjećaja sigurnosti, beba u gnijezdu spava mirnije, a vrlo je praktično zbog toga što ga se može koristiti gotovo svugdje.

Gnijezdo se može koristiti za prematanje bebe, kao ležaljka, na kauču, u bračnom krevetu, kao umetak za krevetić ili dječja kolica, a može poslužiti i kao putni krevetić.

Belisima gnijezdo za bebu je atraktivnog izgleda, a dolazi u paketu s jastukom u obliku krila anđela i malenom dekicom u istom dezenu kao i samo gnijezdo. Namijenjeno je za bebu od rođenja do 3. mjeseca starosti.

Njegove dimenzije su 75×45 cm.

Veličina se može podešavati špagom. U prvim mjesecima bebina života preporučamo Vam da gnijezdo što više stisnete kako biste bebu što više omotali. Kako beba raste, gnijezdo možete olabaviti i individualno prilagoditi potrebama bebe.

Podloga gnijezda je spužva, udoban madrac od poliuretanske pjene. Rubovi su mekani, ispunjeni antibakterijskim silikonskim kuglicama.

Vanjska tkanina gnijezda je izrađena od pamuka ili kombinacije pamuka i minky tkanine, nježne i ugodne za dječju kožu.

Belisima gnijezda ne sadrži tvrde elemente, mekana su i elastična, te potpuno sigurna za bebe. Odabirom Belisima gnijezda za bebu možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor!

Pregledajte ponudu Belisima gnijezda na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!