BABY MONITOR

Baby monitor je jedan od onih predmeta koji je gotovo neophodan kada je u pitanju briga o vašem novorođenčetu. To je vrlo koristan uređaji koji nudi bezbrižnost i omogućuje vam da bebu vidite i čujete dok ste u drugoj sobi.

Nakon što pustite svoje dijete da spava samo, baby monitor vam pomaže da prepoznate kada vaša beba zahtijeva pažnju ili ako nešto nije u redu.

Pri kupovini monitora možete birati između zvučnih monitora koji prenose sve zvukove iz prostorije u kojoj se uređaj nalazi i obično imaju LED svjetla koja reagiraju na razinu zvuka, te video monitora koji osim zvuka prikazuju i sliku.

Zvučni monitori su poput jednosmjernih voki-tokija, mogu koristiti radio, mobilne podatke ili WI-FI da biste čuli kada vaša beba plače ili se budi iz sna.

Video monitor je dodatni izvor mira i samopouzdanja koji roditeljima daje osjećaj da mogu biti na dva mjesta istovremeno.

Video monitor za bebe koristi kameru koja se postavlja blizu dječjeg krevetića ili kolijevke i prenosi zvuk i video na monitor koji roditelji mogu nositi sa sobom, a napaja se izmjeničnom strujom ili baterijom.

Neki monitori za bebe rade s aplikacijom tako da možete gledati bebu i sa svog pametnog telefona ili tableta.

Prilikom odabira monitora za bebe potrebno je vodiiti računa ima li monitor mogućnost noćnog gledanja tj. infracrvenog svjetla, mogućnost uključivanja umirujuće glazbe ili zvukova za umirenje bebe, mjerenja sobne temperature, funkciju razgovora.

Monitor za bebe omogućuje roditeljima slobodno kretanje te obavljanje različitih aktivnosti tijekom dana, te više odmora i bolji san tijekom noći.

Na www.pcelica-babyoprema.hr izaberite baby monitor koji najbolje odgovara vašim potrebama kako bi uvijek bili mirni i sigurni da je vaša beba dobro.

Vaša Pčelica!