AVENT NATURAL RESPONSE – NOVA LINIJA BOČICA I SISAČA

Budući da je majčino mlijeko najbolja ishrana novorođenčeta, Avent svojim proizvodima podržava dijenje i zbog toga nova linija Avent bočica i sisača Natural Response donosi inovaciju u kategoriji bočica i sisača za bebe.

Novi mekan i fleksibilan sisač Avent Natural Response inspiriran je filozofijom dojenja, funkcionira poput dojke, te olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu.

Avent sisač sada omogućuje djetetu da samostalno kontrolira ritam pijenja, gutanja i disanja kao kod dojenja.

Inovativni vrh sisača reagira na djetetove pokrete jezikom tijekom pijenja, koji uzrokuju otvaranje i zatvaranje otvora – mlijeko se otpušta samo kada dijete aktivno pije, isto kao prilikom dojenja. Bez djetetova pritiska, mlijeko ne teče iz sisača.

Poseban prorez sisača u obliku slova J dozvoljava djetetu da kontrolira ritam pijenja.

Nema kapanja kada je bočica okrenuta prema dolje, a kontrola protoka mlijeka pomoći će bebama da se osjećaju mirno i ugodno.

U početku je potrebno nekoliko pokušaja da se dijete navikne na Natural Response sisač, budući da mlijeko ne teče slobodno, već se otpušta samo kada dijete aktivno pije.

Prilikom odabira sisača, osim uzrasta djeteta, potrebno je obratiti pažnju i na način na koji ono siše.

Ukoliko beba sisa entuzijastično, što rezultira većim protokom mlijeka, bit će joj potreban sisač s nižim protokom (sisač 1 ili 2 kapi) kako bi se izbjeglo prelijevanje.

Bebi koja pije sporo i ravnomjerno bit će potreban sisač s većim protokom ( npr. 4 ili 5 kapi ) kako bi osigurali dovoljan protok mlijeka.

Avent Natural Response bočica od polipropilena sadrži Anti-colic ventil, te oponaša osjećaj dojke i funkcionira poput dojke, te podržava samostalno pijenje.

AirFree ventil omogućava uspravno hranjenje tako što drži sisač punim mlijeka i pruža udobnost Vašem djetetu tijekom hranjenja, te smanjuje uobičajene probleme kao što su grčevi, plinovi, refluks.

AirFree ventil dolazi isključivo uz odabrane bočice.

Na www.pcelica-babyoprema.hr možete pogledati cijeli asortiman Avent Natural Response bočica i sisača..

Vaša Pčelica!