BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA DUALFIX ISENSE + FLEX BASE ISENSE

530,88  (3.999,92 kn) 570,69  (4.299,86 kn)

BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA DUALFIX ISENSE + FLEX BASE ISENSE

Opis

Romer autosjedalica Dualfix iSense je najpametnije sjedalo za korištenje nakon Baby-Safe iSense-a ili bilo koje druge autosjedalice za dojenčad. Uključuje Flex base iSense.

Lako se pritisne na Flex base iSense, pruža vrhunsku zaštitu i udobnost za mnoga putovanja koja slijede, sve dok vaše dijete ne napuni četiri godine. Dualfix iSense zadovoljava standard i-Size i ima pametnu tehnologiju osvjetljenja koja vašem djetetu omogućuje da vidi i bude viđeno.

iSense – pametna tehnologija osvjetljenja

Dualfix iSense autosjedalica opremljena je s dva različita seta pametnih svjetala za pojednostavljenje svakodnevnog života. Dva unutarnja ambijentalna svjetla mogu se uključiti kako bi vašem djetetu pružile dodatnu udobnost u vožnji po mraku. Ne samo da se vaše dijete može zabavljati – možete se i pobrinuti da u svakom trenutku bude dobro.

iSense – smart lighting technology

Sigurnost i udobnost godinama

Dualfix iSense odgovara djeci od tri mjeseca do četiri godine – prilagođavajući se vašem djetetu kako raste kako bi se osigurala stalna udobnost i zaštita. Omogućuje vožnju prema natrag i prema naprijed, čineći prijelaz brzim i lakim kada je vaše dijete dovoljno staro. Za maksimalnu udobnost, možete se jednostavno prebacivati između šest ergonomskih položaja za nagib.

Instalacija okrenuta prema naprijed: 76 – 105 cm
Instalacija okrenuta prema natrag: 61 – 105 cm

Safety and comfort for years

Najbolja zaštita – svaki dan

Sigurnost vašeg djeteta naš je najveći prioritet. Zato naše interne standarde držimo zahtjevnijim od onih u trenutnom standardu ECE R129 (i-Size). Dualfix iSense opremljen je velikim brojem inovativnih sigurnosnih značajki: Optimizirani sustav zaštite od bočnih udara SICT iznutra pruža vrhunsku sigurnost u slučaju bočnog sudara. Osim toga, u kombinaciji s Flex base, naš patentirani sustav Pivot Link ISOFIX štiti vaše dijete u svakoj vrsti nesreće, bilo s prednje, bočne ili stražnje strane.

The best protection – every day

Mekani jastučići za ramena od neoprena

Naši novi, mekani neoprenski jastučići za ramena udobno pristaju na ramena vašeg djeteta. Pomažu u smanjenju kretnje vašeg djeteta u slučaju sudara i dodaju još veću udobnost pojasu u 5 točaka. Osim toga, mogu se lako ukloniti za pranje bez ometanja pojasa.

Navlaka koja se brzo uklanja

Na putu stvari mogu postati prilično neuredne. Piće se može proliti, a djeci može postati loše od vožnje. Zato smo dizajnirali navlaku sjedala koja se može prati u perilici i koja se može lako skinuti bez uklanjanja pojasa, tako da ju možete brzo očistiti i krenuti na put.

Rotacija za 360 stupnjeva

Vaše dijete može se jednostavno postaviti i ukloniti iz sjedala zahvaljujući značajci rotacije koja vam omogućuje da okrenete autosjedalicu prema vratima. Iako preporučujemo držanje vašeg mališana okrenutog prema natrag što je dulje moguće, prijelaz u položaj okrenut prema naprijed brz je i lak kada vaše dijete bude dovoljno staro. Jednim pritiskom prekidača na dnu baze i možete sjedalo okrenuti za 360 stupnjeva.

Produženo korištenje prema natrag

Autosjedalice okrenute prema natrag nude najbolju zaštitu u slučaju frontalnog sudara – najčešće vrste nesreća na cestama. U frontalnom sudaru sa sjedalom okrenutim prema natrag, sile sudara usmjerene su na naslon sjedala, dok se preostala energija ravnomjerno raspoređuje po glavi, vratu i gornjem dijelu tijela. Kod sjedala okrenutog prema naprijed, energija udara različito se raspoređuje po strukturi sjedala i sustavu vezivanja – što potencijalno može rezultirati većim utjecajem energije na djetetovo tijelo. Preporučujemo da djeca putuju unatrag što je dulje moguće.

Vrhunska zaštita od bočnih udara

Integrirani SICT iznutra nudi vašem djetetu vrhunsku zaštitu u slučaju bočnog sudara. SICT iznutra čuva vaše dijete od udara, a istovremeno apsorbira energiju. I ne morate ništa prilagođavati – SICT je uvijek spreman kad vam zatreba.

Dolazi sa bazom

S Flex base iSense, spremni ste za četiri godine praktične sigurnosti na cesti. Modularna baza kompatibilna je s Baby-Safe iSense, novom Baby-Safe 3 i-Size, kao i Dualfix iSense i svaka se od njih može instalirati na bazu samo jednim klikom. Okretna značajka omogućuje vam da svako sjedalo okrenete prema vratima automobila, olakšavajući postavljanje i vađenje vašeg djeteta iz autosjedalice.

Unutarnja svjetla

Unutarnja ambijentalna svjetla mogu se uključiti kako bi vašem djetetu pružila dodatnu udobnost. Također vam omogućuju da vidite svoje dijete čak i kad je mrak. Unutarnja svjetla također vam mogu pomoći pri uprezivanju djeteta u mraku.

Karakteristike

Više informacija
Dob djeteta 3 mj+
Boja Plava, Siva
Grupa autosjedalice Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Montiranje u autu Isofix
Smjer sjedala Prema naprijed/nazad
Dimenzije D 74 x Š 44 x V 48 cm

Nagrade:

iF Design Award 2021 reddot Award 2021

Dodatne informacije

Boja

Indigo Blue 32185, Fossil Grey 33313, Atlantic Green 33161, Burgundy Red 32186, Midnight Grey 32184