PEG PEREGO DJEČJA KOLICA 3U1 GT4 SL

8.216,57 kn

Obriši

PEG PEREGO DJEČJA KOLICA 3U1 GT4 SL

Opis

Uz GT4 SL Modular, svaka šetnja zadovoljit će vašu želju za avanturom. Veliki gumeni kotači na napuhavanje i amortizeri osiguravaju najveću udobnost vašoj bebi, u neograničenim šetnjama bez problema. Prostrana košara Culla Primonido idealna je za prva bebina drijemanja.

Sigurno putovanje zagarantirano je prvom autosjedalicom Primo Viaggio SL.

 

Obitelj se iz dana u dan povećava? GT4 je također idealan za dvoje djece. GT4 SL Modular raste zajedno s vašom obitelji. S dvostrukim adapterom GT4 (dodatak), s lakoćom može prevesti dva putnika, odmah od rođenja, pretvarajući se u kolica za blizance ili dvoje djece s malom dobnom razlikom.

Košara
Prostrana i elegantna košara Culla Primonido najprihvatljivije je i najsigurnije mjesto za vašu bebu. Materijali, dizajn i detalji košare Culla Primonido osiguravaju najveću prozračnost za dobrobit vašeg djeteta. Dolazi s udobnim madracem za dodatne zagrljaje! Culla Primonido odobren je za upotrebu u automobilu (s priborom Car Kit).

 

Ekstremna udobnost i uživancija
Podesivi naslon pruža najljepše drijemanje, a istovremeno osigurava savršenu udobnost vašoj bebi kada je budna. Prilagodbom sustava 4 godišnja doba uvijek ćete imati idealnu klimu unutar košare: zimi toplu, a ljeti hladnu. Prikladna zimska navlaka lako se uklanja.

 

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:
Promjer kotača 19,3 cm – 30,8 cm
Dimenzije predmeta 66,5 Š x 109 V x 104 D (GT4)
44 Š X 65 V X 84 D (kolijevka Primonido)
43 Š x 65 V x 60 D (Primo Viaggio SL)
Zatvorene dimenzije 66,5 Š x 80 V x 61,7 D (GT4)
Težina kolica 14,8 kg (GT4)
6 kg (košara Primonido)
3,8 kg (Primo Viaggio SL)

Dodatne informacije

Boja

City Grey, Black Shine