PALI PAPPY ROCK HRANILICA I LEŽALJKA, SIVA

1.899,00 kn (252,04 €)

Nema na zalihi

PALI PAPPY ROCK HRANILICA I LEŽALJKA, SIVA

Opis

Hranilica i ležaljka Pali Pappy Rock je višenamjenski proizvod koji  se može koristiti od rođenja do 36 mjeseci starosti i ima 3 različite funkcije:

  • Hranilica koja ima dvojni pladanj za hranu (može se koristiti od 6 mjeseci pa nadalje)
  • Ležaljka s 3 različita nagiba
  • Ručna ili automatska ljuljačka

Hranilica Pali Pappy Rock je udobna i ima anatomsko sjedalo presvučeno eko kožom, koje je udobno za dijete, a u isto vrijeme se lako čisti. Stolica ima dvostruki pladanj za hranu i može se podesiti po visini. Igrači luk sa igračkama se dobije u kompletu sa hranilicom. Sigurnosni pojas se može podesiti po visini i prati rast djeteta. Stolica je vrlo kompaktna kada je sklopljena i stoji sama. Stolica također ima podesivi oslonac za noge. Hranilica je odobrena za uporabu između 6-36 mjeseci starosti.

Ležaljka i ručna ili automatska ljuljačka može se koristiti od rođenja pa nadalje. Ležaljka ima 3 nagiba i pomoći će vam kod hranjenja na bočicu jer ju možete postaviti u optimalni nagib za vaše dijete. Automatska ljuljačka pobrinut će se za vašu i djetetovu udobnost. Ljuljačka ima automatsku funkciju s kojom sama dijete ljulja, kada se probudi i potakne ga natrag na spavanje.

Konzola za podešavanje funkcija za ljuljanje je na samoj stolici, gdje također možete podesiti reprodukciju različitih melodija i zvukova prirode. Hranilica također ima ulaz za MP3 player. Odlična je mogućnost da funkcije podešavate preko Bluetooth veze, gdje stolicu možete upravljati putem računala ili pametnog telefona (Android i iOS). Radi na baterije.

Dostupna je u sivoj ili krem boji.

Stolica je odobrena po svim standardima BS EN 16232: 2013 in EN 14988-1: 2006+A1: 2012