NUNA DJEČJA LEŽALJKA LEAF CURV DUSK

149,84  (1.128,97 kn) 249,39  (1.879,03 kn)

NUNA DJEČJA LEŽALJKA LEAF CURV DUSK

Opis

Ležaljka Leaf Curv je rezultat dizajna nizozemskog brenda Nuna. Inspiracija za kreiranje proizvoda je dobivena iz prirode, preciznije iz lista koji otpada s drveta koji pada k tlom.

Ležaljku odlikuje prijatna organska oblika. Obložena s 100% organskim pamukom. Na dnu se nalazi gumb za kontrolu ležaljke uz pomoć kojeg uklapamo funkciju njihanja koja se automatsko isklopi nakon 2 minute. Njihanje je tiho i vašeg mališana će povesti u miran san.

Iznimna funkcionalnost i profinjen dizajn inovativne dječje ležaljke

Domišljato oblikovana ležaljka Nuna Leaf Curv za novorođenčad, bebe i mališane osvaja svojim oblikom koji djeci nudi ugodno i sigurno utočište. Nuna Leaf Curv jedinstvena je ležaljka na tržištu jer se odlikuje nosivošću do čak 60 kg, a s uporabom možete započeti već od rođenja. Ugodno, meko i sigurno utočište ležaljke bebama će od rođenja pružiti siguran prostor za odmor, maženje i igru. Za igru je dostupan i dodatak: luk s igračkama sa setom visećih igračaka koji pozitivno utječe na senzomotorički razvoj.

Nuna / Dječja soba / Ležaljke i njihaljke / Leaf Curv - Granite / Svijet Beba

Nečujan automatski rad, bez električnog napajanja i baterija

Nježnim pritiskom aktivira se tihi rad sjedalice. Nuna Leaf Curv nakon samo jednog nježnog pritiska radit će otprilike dvije minute. Dječja ležaljka Nuna Leaf  Curv radi bez električnog napajanja i za rad joj nisu potrebne baterije. Oponaša oblik lista i njegove kretnje dok se u nježnom lebdećem ritmu spušta prema tlu. Ugodno njihanje djetetu pruža osjećaj sigurnosti, ugodnosti i smirenosti. Na dnu okvira ležaljke nalazi se i gumb koji omogućuje blokadu rada. Za neprekidan rad ležaljke Nuna Leaf Curv dostupan je i uređaj Nuna Leaf Wind.

Mekan poput oblaka uljuljat će mališana u slatki san

Dizajneri glasovite nizozemske marke Nuna nadahnuće za oblik dječje ležaljke Nuna Leaf Curv i za njezin rad pronašli su u prekrasnom prizoru iz prirode: lista na stablu koje napusti granu i nježno se zaljulja prema tlu. Ugodan organski oblik podstavljene ležaljke od certificiranog ekološkog pamuka GOTS i nježan nečujan rad mališanu nude udobnost i toplinu za vrijeme igre, odmora ili spavanja. Dječja ležaljka Nuna Leaf Curv ima podlogu koja se može skinuti i prati. Kad ležaljka nije u uporabi, može se sklopiti u kompaktan plosnati oblik.

Nuna Leaf Curv – Njihaljka – Dusk – Kidily

Od rođenja do 60 kg

Nuna Leaf  Curv jedinstvena je ležaljka na tržištu jer se odlikuje nosivošću do čak 60 kg, a s uporabom možete započeti već od rođenja. Nuna Leaf Curv posebno je prilagođen za razdoblje kad u ležaljci sjedi aktivno dijete i zato omogućuje posebno prilagođavanje sjedalice; sjedalici možete odstraniti meki potporni jastuk pa će vaše malo blago uživati u prozračnoj sjedalici bez dodatne potpore i sigurnosnog pojasa. Njihaljka Nuna Leaf Curv lagana je i vrlo stabilna. Primjerena je za unutarnju i vanjsku uporabu.

Rok isporuke: Na upit

Dodatne informacije

Nuna

Leaf Curv Dusk, Wind uređaj za kontinuirano kretanje ležaljke