NUNA DJEČJA LEŽALJKA LEAF CURV DUSK

1.129,00 kn (149,84 €) 1.879,00 kn (249,39 €)

NUNA DJEČJA LEŽALJKA LEAF CURV DUSK

Opis

Ležaljka Leaf Curv je rezultat dizajna nizozemskog brenda Nuna. Inspiracija za kreiranje proizvoda je dobivena iz prirode, preciznije iz lista koji otpada s drveta koji pada k tlom.

Ležaljku odlikuje prijatna organska oblika. Obložena s 100% organskim pamukom. Na dnu se nalazi gumb za kontrolu ležaljke uz pomoć kojeg uklapamo funkciju njihanja koja se automatsko isklopi nakon 2 minute. Njihanje je tiho i vašeg mališana će povesti u miran san.

Iznimna funkcionalnost i profinjen dizajn inovativne dječje ležaljke

Domišljato oblikovana ležaljka Nuna Leaf Curv za novorođenčad, bebe i mališane osvaja svojim oblikom koji djeci nudi ugodno i sigurno utočište. Nuna Leaf Curv jedinstvena je ležaljka na tržištu jer se odlikuje nosivošću do čak 60 kg, a s uporabom možete započeti već od rođenja. Ugodno, meko i sigurno utočište ležaljke bebama će od rođenja pružiti siguran prostor za odmor, maženje i igru. Za igru je dostupan i dodatak: luk s igračkama sa setom visećih igračaka koji pozitivno utječe na senzomotorički razvoj.

Nečujan automatski rad, bez električnog napajanja i baterija

Nježnim pritiskom aktivira se tihi rad sjedalice. Nuna Leaf Curv nakon samo jednog nježnog pritiska radit će otprilike dvije minute. Dječja ležaljka Nuna Leaf  Curv radi bez električnog napajanja i za rad joj nisu potrebne baterije. Oponaša oblik lista i njegove kretnje dok se u nježnom lebdećem ritmu spušta prema tlu. Ugodno njihanje djetetu pruža osjećaj sigurnosti, ugodnosti i smirenosti. Na dnu okvira ležaljke nalazi se i gumb koji omogućuje blokadu rada. Za neprekidan rad ležaljke Nuna Leaf Curv dostupan je i uređaj Nuna Leaf Wind.

Mekan poput oblaka uljuljat će mališana u slatki san

Dizajneri glasovite nizozemske marke Nuna nadahnuće za oblik dječje ležaljke Nuna Leaf Curv i za njezin rad pronašli su u prekrasnom prizoru iz prirode: lista na stablu koje napusti granu i nježno se zaljulja prema tlu. Ugodan organski oblik podstavljene ležaljke od certificiranog ekološkog pamuka GOTS i nježan nečujan rad mališanu nude udobnost i toplinu za vrijeme igre, odmora ili spavanja. Dječja ležaljka Nuna Leaf Curv ima podlogu koja se može skinuti i prati. Kad ležaljka nije u uporabi, može se sklopiti u kompaktan plosnati oblik.

Od rođenja do 60 kg

Nuna Leaf  Curv jedinstvena je ležaljka na tržištu jer se odlikuje nosivošću do čak 60 kg, a s uporabom možete započeti već od rođenja. Nuna Leaf Curv posebno je prilagođen za razdoblje kad u ležaljci sjedi aktivno dijete i zato omogućuje posebno prilagođavanje sjedalice; sjedalici možete odstraniti meki potporni jastuk pa će vaše malo blago uživati u prozračnoj sjedalici bez dodatne potpore i sigurnosnog pojasa. Njihaljka Nuna Leaf Curv lagana je i vrlo stabilna. Primjerena je za unutarnju i vanjsku uporabu.

 

Dodatne informacije

Nuna

Leaf Curv Dusk, Wind uređaj za kontinuirano kretanje ležaljke