NUK DUDA SILIKON FREESTYLE, 6-18 MJ. GITD

44,99 kn

Obriši

NUK DUDA SILIKON FREESTYLE, 6-18 MJ. GITD

Opis

NUK duda sa izuzetno mekim, silikonskim sisačem. Izvorni NUK oblik koji je dizajniran poput majčine bradavice služi za savršeno prilagođavanje usnoj šupljini za vrijeme dojenja.

NUK Air sustav ispušta zrak te tako duda ostaje meka i u originalnom obliku. Sprječava deformaciju čeljusti. Tanji vrat dude smanjuje pritisak na zube i čeljust.

Posebno mekana za kožu zahvaljujući produženim otvorima za zrak i manje kontaktnih točaka. Ravan držač s ugrađenim prstenom.

Bez štetnih tvari, bez mirisa, prozirna i glatka površina.

Svakodnevno se odvijaju mnoge uzbudljive avanture za naše mališane, a duda je uvijek pouzdan prijatelj koji daje osjećaj sigurnosti i umiruje ih. Bilo da su naše mališane uznemirivala nepoznata lica, zvukovi ili okolina, poznato instinktivno sisanje dude ponovno će opustiti naše mališane.

Kako bi dodatno optimizirao ovaj faktor blagostanja, NUK je dodatno dizajnirao i poboljšao oblik dude, tako da je duda osobito tanka i uska da smanjuje pritisak na zube i čeljusti. Ravan prsten i glatka donja strana pružaju ugodan osjećaj u ustima i daju jeziku dovoljno prostora za prirodno sisanje. To omogućuje bebama i njihovim roditeljima da se opuste. Proizvod je preporučen od strane medicinskih stručnjaka, ortodonta, pedijatara i primalja.

Kutijica u kojoj dolaze dude služi i za samosterilizaciju u mikrovalnoj pećnici.

Pakiranje sadrži dva komada.

Preporučena dob: od 6-18 mjeseci

 

Dodatne informacije
Robna marka NUK
Visina proizvoda (u cm) 13,00
Dužina proizvoda (u cm) 5,00
Širina proizvoda (u cm) 6,00
Visina ambalaže (u cm) 13,00
Dužina ambalaže (u cm) 5,00
Širina ambalaže (u cm) 6,00

Dodatne informacije

Boja

Roza, Plava