MAXI COSI HRANILICA MINLA-ESSENTIAL GREY 27596

259,90  (1.958,22 kn)

Dostupno uz narudžbu

MAXI COSI HRANILICA MINLA-ESSENTIAL GREY 27596

Opis

Maxi Cosi Minla je elegantna i izuzetno funkcionalna visoka stolica koja će zadovoljiti svakog roditelja i mališana – izuzetno je estetska, ima mnogo mogućnosti podešavanja, a zahvaljujući korištenju posebnog umetka može se koristiti kao udobna ležaljka za novorođenče beba ili kao pomoćna stolica.

Maxi Cosi hranilica Minla „raste“ s Vašim djetetom, te mu omogućava da bude dio zajedničkih okupljanja za stolom. 0 – 6 g.

Jednostavno sklapanje i prenošenje zahvaljujući kompaktnom dizajnu.

 

Jednostavana za čišćenje

Navlaka je vodootporna i skidiva, tako da nećete imati problema s uklanjanjem prljavštine! Može se prati u perilici rublja.

 

 

Umetak za novorođenče

Poseban umetak je dizajniran kako bi osigurao da bebu možete smjestiti u siguran, ergonomski i udoban položaj. Pojas s 5 točaka koji se može pretvoriti u pojas s 3 točke rješenje je koje osigurava dijete od nesretnog pada.

 

Prilagodit će se vašim potrebama

Zahvaljujući 5 pozicija nagiba, 2 pozicije naslona za noge, 4 pozicije pladnja i 9 različitih  visine stolice, možete biti sigurni da će se Minla lako prilagoditi trenutnim potrebama vaše bebe.

 

Kompaktno sklapanje

Minla se sklapa na kompaktnu veličinu, zbog čega će sklapanje i prenošenenje hranilice biti još lakše. Prednje noge hranilice opremljene su kotačima koji olakšavaju pomicanje i ne grebu tlo.