KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA GRANDE 2020-CRNA

229,48  (1.729,02 kn)

Nema na zalihi

KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA GRANDE 2020-CRNA

Opis

Kinderkraft Grande 2020 kolica za djecu noviji su, nadograđeni model istoimenih kolica i savršena su kombinacija udobnosti, sigurnosti i praktičnosti! Novost su poboljšani ovjes na sva četiri kotača, stražnji, široki kotači od pune gume koji su otporniji na trošenje, te moderna crvena bordo boja koja će zasigurno zapeti za oko svima u prolazu!

 

S obzirom da su namijenjena za korištenje od prvog djetetovog dana, ova su kolica za bebe maksimalno prilagođena potrebama najmlađih, ali i roditelja. Sigurnost je na prvom mjestu i za to će se pobrinuti podesivi zaštitni pojas u pet točaka. Kada dječica malo porastu, mame će prostrani naslon moći namještati u sve položaje od ležećeg do sjedećeg pomoću kopče sa stražnje strane, koja se jednostavno zateže ili otpušta po potrebi. Za spavanje će poslužiti ležeći, a sjedeći položaj je savršen za razgledavanje grada ili dućana! Četiri razine oslonca za noge također će doprinijeti udobnosti prilikom vožnje.

 

Čelična konstrukcija Kinderkraft Grande kolica vrlo je čvrsta i stabilna, a ovjes na sva četiri kotača ublažit će eventualne vibracije zbog neravnina koje se pojave na putu! Stražnji kotači su široko postavljeni i uspješno će savladati sve prepreke, a izrađeni su od pune gume koja se ne može probušiti, a također doprinosi ugodnijoj vožnji. Prednji, lagani kotači od EVA pjene rotiraju se za 360°, a za zahtjevnije terene mogu se i zakočiti. Centralna kočnica koja se nalazi na sredini između stražnjih kotača lagana je za aktiviranje, a idealna je za kratke pauze ili kada se kolica ne koriste.

 

Ova su dječja kolica vrlo praktična i jednostavna za korištenje, ali i za sklapanje. Na ručki za guranje se nalazi gumbić koji se prstom povlači u stranu, a zatim se pritišće široki crni gumb koji inače služi i kao zaštita od slučajnog sklapanja. Tako sklopljena kolica neće zauzeti puno prostora i spremna su za transport. Zaštitna prečka, kao i ručka za guranje presvučene su eko kožom i ugodne su na dodir.

 

Vremenske prilike i neprilike neće zaustaviti Kinderkraft Grande 2020, a od sunca ili vjetra djecu će štititi produljivo sjenilo kolica. Za kišu i snijeg tu su zimska navlaka za noge te navlaka za kišu. Kako bi se maksimalno pripremile za svaku šetnju s bebama, mame će u prostranu košaru ispod kolica moći spremiti sve potrebne stvari. U džepić na stražnjoj strani sjenila također će moći spremiti sitnice koje će im biti pri ruci u svakom trenutku. Kavu ili omiljeni napitak roditelji će moći staviti u držač za čašu. Najljepši trenuci su oni provedeni s djecom, a zato je tu i maleni prozorčić s gornje strane sjenila kako roditeljima ne bi promaknuo niti jedan takav trenutak!

 

Karakteristike:

 

 • kišobran kolica za djecu Kinderkraft Grande 2020
 • široko sjedalo s podesivim položajem naslona
 • 4 razine naslona za noge
 • sigurnosni pojas u 5 točaka
 • jednostavna za sklapanje
 • zaštita od slučajnog sklapanja
 • stabilna čelična konstrukcija
 • ovjes na sva 4 kotača
 • stražnji kotači od gume
 • prednji kotači od EVA pjene
 • centralna nožna kočnica
 • prostrana košara ispod kolica
 • pruduženo sjenilo
 • dodaci: držač za čašu, zimska navlaka, navlaka za kišu

Pogledajte video:

Dimenzije kolica: 100 x 95 x 57 cm
Sklopljena kolica: 83 x 57 x 27 cm
Promjer kotača: prednji 16 cm, stražnji 25 cm

Težina: 9,9 kg
Nosivost kolica: 15 kg
Nosivost košare: 2 kg
Dob: 0 +