KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA GRANDE CITY-ROZA

167,10  (1.259,01 kn)

Nema na zalihi

KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA GRANDE CITY-ROZA

Opis

GRANDE CITY kolica prikladna su i sigurna za transport – kolica se mogu preklopiti jednom rukom, a zahvaljujući automatskoj bravi ne morate brinuti o nekontroliranom rasklapanju kolica tijekom transporta. Glatko podešavanje naslona iz sjedećeg u ležeći položaj i 4 razine oslonca za noge omogućuju vam prilagođavanje kolica potrebama djeteta tijekom svake šetnje. Prostrani krović koji štiti od sunca i može se povećati, štiti malu djecu u bilo kojem vremenu. Osim toga, prozorčić na kroviću omogućuje vam da uvijek pripazite na svoje dijete.

Sigurnost djeteta u GRANDE CITY osiguravaju pojasevi s 5 točaka i udobna sigurnosna ograda, odvojiva s obje strane, što olakšava sjedenje mališana u kolicima.

Kolica imaju mnoga praktična rješenja, poput džepa za sitnice, prikladnog držača za šalice, ogrtača za noge za zaštitu djeteta u hladnijim večerima, kao i prostrane košare s prikladnim pristupom

Podešavanje naslona u ležeći položaj

Čak i tijekom aktivnog dana, vaša beba treba drijemati. Stoga se GRANDE CITY lako može postaviti u ležeći položaj. Dovoljno je spustiti naslon, podići oslonac za noge, rasklopiti krović i mjesto za spavanje je spremno.

Prostrani krović s povećanjem

Krović u kolicima može se prilagoditi i povećati ovisno o vremenu ili djetetovim potrebama. Velik je, zahvaljujući čemu djeci pruža udobnost i zaštitu tijekom šetnje, bez obzira na okolnosti.

4 koraka podešavanja oslonca za noge

Udobnost djeteta vrlo je važna, pa se u GRANDE CITY oslonac za noge može postaviti u jedan od četiri odabrana položaja.

Sigurnosna prečka

Sigurnosna ograda koja se može odvojiti s obje strane, a završena tekstilnim pokrivačem, nije samo dodatna zaštita, već i dobra podrška za ruke mališana.

Korisni dodaci

Priloženi štitnik za noge zaštitit će vaše dijete od hladnoće tijekom hladnih večeri, a držač za šalice omogućit će vam da imate termosicu s kavom ili bocu vode uvijek pri ruci.

Brzo preklapanje jednom rukom

GRANDE CITY su gradska kolica, pa su opremljena sustavom preklapanja jednom rukom i automatskom bravom. Kombinacija ovih funkcija omogućit će vam da kolica sklopite za nekoliko sekundi, tako da je prijevoz uvijek lak i siguran.

Udobno, prostrano sjedalo

GRANDE CITY ima široko sjedalo koje brine o udobnosti mališana tijekom šetnje i pruža mu odgovarajući prostor za otkrivanje svijeta, igru ​​ili drijemanje.

Sigurnosni pojasevi u 5 točaka

Kolica su opremljena podesivim sigurnosnim pojasevima u 5 točaka s mekanim jastučićima, koji se po potrebi mogu lako ukloniti i oprati.

Džep za sitnice

Zatvoreni džep u kroviću kolica omogućuje vam skrivanje najnužnijih stvari, poput telefona, ključeva ili maramica, tako da su vam uvijek pri ruci.

Prozor s mrežicom

Kad se kabina otvori, ili mališan spava, kontakt roditelja i djeteta olakšava prozor na krovu. Omogućuje vam ne samo kontrolu situacije, već i ventilaciju potrebnu za toplijih dana.

Prostrana košara

Dodatna deka, omiljeni medvjedić ili torbe za kupovinu – sve će stati u prostranu košaru ispod sjedala, s prikladnim pristupom sprijeda i straga kolica.

Jastučasti EVA kotači

Kotači u GRANDE CITY izrađeni su od lagane EVA pjene čija je glavna prednost otpornost na probijanje. Dodatna prednost prednjih kotača je njihovo okretanje i mogućnost zaključavanja za ravno naprijed na težem terenu. Zahvaljujući njima, šetnja prepunim gradom bit će čisti užitak.

Centralna STOP & RIDE kočnica

Kočnica STOP & RIDE, smještena u središtu osovine i pravilno profilirana, omogućuje vam jednostavno zaključavanje i otključavanje kotača kolica, a ne oštećuje obuću.

Automatsko zaključavanje

Sklapanje i rasklapanje kolica GRANDE CITY puno je lakše i brže, zahvaljujući automatskoj blokadi.

Specifikacija
Marka: Kinderkraft
Model: GRANDE CITY
Okvir: čelik
Tkanina: nealergijski, brzosušeći poliester otporan na abrazije i vremenske uvjete
Kotači: izdržljiva, visokokvalitetna pjena
Maksimalno opterećenje košare: 2 kg
Za djecu težinu / dob: do 15 kg
Težina kolica: 9,5 kg
Dimenzije kolica:
presavijeno: 83 x 57 x 27 (cm)
rasklopljeno: 95 x 57 x 100 (cm)
Dimenzije / težina paketa: 46,5 x 21 x 83 (cm) / 12,1 kg