Akcija!

KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA CRUISER-SIVA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 185,15  (1.395,01 kn)
Cijena: 157,38  (1.185,78 kn)

Nema na zalihi

KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA CRUISER-SIVA

Opis

Kinderkraft Cruiser dječja kolica omogućit će najmlađima bezbrižnu i ugodnu vožnju! Okretna su i njima se lagano upravlja te ćete uz njih s lakoćom obavljati svakodnevne zadatke, a kolica će svakako biti i vaš vjerni pratitelj u šetnji s mališanima!

Karakteristike:

Veliki premium gumeni kotači
Napravljeni su od izdržljive gume ispunjene pjenom otpornom na bušenje. Imaju i dobru amortizaciju koja značajno povećava ugodu vožnje – mališanu će biti meko i udobno čak i tijekom šetnje na neravnom terenu.

Poboljšana amortizacija na sva 4 kotača
Sustav apsorpcije udara smanjuje udarce, osigurava veću stabilnost kolica i veću udobnost vožnje. Veliki, gumeni stražnji kotači omogućavaju lakše kretanje po neravnim površinama.

Sjenilo
Prostrano sjenilo pruža djetetu maksimalnu zaštitu od sunca i vjetra. Možete ga lako saviti i rasklopiti kad god vam zatreba.

Sklapanje i rasklapanje u jednom potezu
Prikladan mehanizam omogućuje brzo i jednostavno savijanje i rasklapanje kolica.

Zaključavanje
Mehanizam CLICK & FOLD na ručki štiti od preklapanja kolica u neočekivanim situacijama (npr. tijekom igre ili vožnje po neravnom terenu).

Pladanj za bebu
Zaštitna je prečka u obliku pladnja. Ne samo da štiti dijete, već mu olakšava igru ili jedenje grickalica tijekom šetnje. Može se brzo odvojiti, što olakšava umetanje i vađenje djeteta iz kolica.

Središnja stop & go kočnica
Središnja kočnica STOP & GO pritišće se odozgo. Ugodna je za korištenje i ne oštećuje obuću – možete je pritisnuti i u laganim sandalama ili omiljenim štiklama

Koristan pribor
Držač za čašu uključen u set omogućuje vam da sa sobom ponesete topli napitak. Kišni pokrivač i prekrivač stopala osigurat će udobnost Vašem djetetu u hladnijim danima.

Sigurnosi pojasevi u 5 točaka
Sigurnosni pojasevi s 5 točaka koji se mogu podešavati, imaju mekane jastučiće koje možete skinuti i lako očistiti. Imaju i mekanu zaštitu između nogu.

Glatko, nesmetano podešavanje naslona sjedala
Lagano podešavanje naslona prema gore i prema dolje bez buđenja djeteta

Podešavanje za noge
4-stupanjsko podešavanje oslonca za noge pruža djetetu udobnost u bilo kojem položaju.

Prozor
Zahvaljujući prozoru na sjenilu, stalno imate kontakt sa svojom bebom. Mreža protiv komaraca, s druge strane, pruža dodatnu ventilaciju i štiti od komaraca.

Velika košara
Prostrana košara olakšava postavljanje svih potrebnih sitnica u nju.

Ručke
Udobna ručka za roditelja presvučena mekim materijalom ugodnim na dodir osigurava čvrsto hvatanje i lako upravljanje.

Udobno sjedalo
Duboko i široko sjedalo pruža djetetu udobnost za vrijeme vožnje te tijekom spavanja.