Akcija!

Kinderkraft kišobran kolica Indy, roza

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 160,90  (1.212,30 kn)
Cijena: 136,77  (1.030,49 kn)

Nema na zalihi

Kinderkraft kišobran kolica Indy, roza

Opis

INDY su izuzetno lagana, ali upravljiva kišobran kolica koja možete saviti i razvući jednom rukom. Izrađena za potrebe aktivnih roditelja, kombinira funkcionalnost i udobnost korištenja. Može pratiti vaše dijete tijekom njegovih prvih šetnji, a praktični pribor će spriječiti da vrijeme ne ometa otkrivanje svijeta.


Značajke:
• Lagana (samo 6,4 kg) kolica za manevriranje
• Pogodno od rođenja do 15 kg
• Brzo savijanje i rasklapanje jednom rukom
• Sustav automatskog zaključavanja
• Male dimenzije nakon presavijanja: 46x27x60 cm
• Kemijska i mehanička sigurnost proizvoda potvrđena je uglednom tvrtkom Intertek
• Dvostruko zaključavanje radi sprječavanja slučajnog savijanja / rasklapanja kolica
• Centralna kočnica
• Sigurnosni pojasevi s 5 točaka s 2 visine pričvršćivanja
• Podesivi naslon za leđa
• Odvojiva šina
• Praktični naslon za glavu
• Vodootporan materijal
• Manevribilni kotači s amortizerima
• Lagana aluminijska konstrukcija
• Kapacitivna košara
• Prozor koji omogućava stalni kontakt s djetetom
• Kolica su u savijenom položaju, a kočnica štiti materijal od prljavštine
• Jednostavan za transport

Rješenja dizajnirana za sigurnost
Dvostruki sustav zaštite – dvostruka brava sprječava slučajno i nekontrolirano savijanje kolica, tako da ne morate brinuti o sigurnosti svog mališana, čak i kad ga kolica gurne njegova starija sestra ili brat.
Središnja kočnica – dok hodate gradom na cesti se mogu pojaviti razne prepreke. Kako bi roditelj dao mogućnost brze reakcije, INDY je opremljen
središnja kočnica koja odmah zaključava kotače.
Automatsko zaključavanje – savijanje kolica je vrlo jednostavno i ne morate brinuti
dodatna zaštita kolica od odvijanja. INDY ima automatski sustav zaključavanja koji vam omogućuje da shvatite i sigurno pomaknete kolica odmah nakon presavijanja.

Sigurnosni pojasevi s 5 točaka – mogućnost pričvršćivanja pojaseva na dvije visine omogućava vam da kolica prilagodite potrebama čak i vrlo male djece. Udobnost tijekom šetnje dodatno pružaju zaštitnici, zahvaljujući kojima će dijete zaboraviti na bilo kakva ograničenja.
Praktični naslon za glavu – nježna glava vaše bebe zahtijeva posebnu pozornost. Kada hodate INDY-om, siguran naslon za glavu će stabilizirati njegov položaj u kolicima i zaštititi ga od neželjenih pokreta.
Pozitivno položeni testovi – konstrukcija i materijali korišteni u INDY-u testirani su na sigurnost tvari i mehanike koje se koriste u poznatom Intertek laboratoriju.

Udobno za korištenje svaki dan
Brzo savijanje i rasklapanje – INDY je opremljen mehanizmom koji vam omogućuje savijanje i rasklapanje kolica s jednom rukom. Zahvaljujući ovoj značajki možete lako upravljati kolicima, čak i ako istovremeno držite vašeg mališana.
Beskrajno podesiv naslon za šetnju – šetnja je izvrsna prilika da vaše dijete promatra svijet, otkriva nova mjesta i uživa u usnama na svježem zraku. Zato je INDY opremljen beskonačno podesivim naslonom kako bi kolica u svakom trenutku mogla podržati vaš razvoj Toddlera.
Udobna zaštitna šina – funkcionalnost ograde u INDY-u temelji se na mogućnosti ispuštanja s jedne ili obje strane. Bez obzira trebate li dijete staviti u kolica ili u potpunosti ukloniti šine, to možete brzo i jednostavno.
Manevribilni kotači – kad kolica svakodnevno koristite, često se morate kretati
u gomili. Sa INDY-om to nije problem. Lagani i iznimno upravljivi kotači napravljeni od EVA pjene otporne na probijanje učinit će guranje kolica zadovoljstvo, a dodatno jastučenje zaštitit će vaše dijete od udaraca.
Prozor u kabini – kontakt s djetetom je vrlo važan, pa je u haubici INDY ugrađen poseban prozor koji ne ograničava odnos između roditelja i mališana, čak i kad hodate po kiši.
Folija koja štiti materijal – nakon preklopa kolica možete ga udobno odložiti. Ne treba se brinuti da će se materijal zaprljati, jer je zaštićen filmom koji ograničava izravan kontakt kolica i zemlje.

Vodootporni materijal – vrijeme može biti hirovito, ali vodootporni materijal na kabini INDY sprečava da kolica budu zasićena i štite dijete od kiše.
Lagana konstrukcija – INDY teži samo 6,4 kg jer ima izdržljivu aluminijsku konstrukciju. To olakšava pomicanje, podizanje ili premještanje. Čak i jednom rukom.
Kompaktne dimenzije nakon presavijanja – kolica, kada su preklopljena, imaju dimenzije 46x27x60 cm. Zauzima vrlo malo prostora, pa ga možete lako odvesti na vikend svojih prijatelja ili staviti pored sjedala u prepunom autobusu.
Kapacitivna košara – knjiga, piće, igračke, rezervni pokrivač – the
velika košara ispod sjedala INDY ima dovoljno prostora za ovo i puno više. Uz to, mogućnost utovara do 3 kg zaboravit će na ograničenja.