ERGOBABY METRO+ PAKET 3U1,CRNA

3.999,00 kn

Nema na zalihi

ERGOBABY METRO+ PAKET 3U1,CRNA

Opis

Ultimativna pokretljivost uz ultra-kompaktna kolica i vrhunsku autosjedalicu.

Metro+ i BeSafe 3u1 paket sadrži:
1. Ergobaby Metro+ kompaktna gradska kolica, Crna
2. BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm), Black cab crna
3. Ergobaby Metro+ Adapteri za autosjedalicu

S ovim fenomenalnim 3u1 paketom osigurat ćete maksimalnu pokretljivost za sebe i svoju bebu, pružiti djetetu savršenu sigurnost i udobnost, a istovremeno uštedjeti prilikom kupnje.

Metro+ kolica odlikuje kompaktno sklapanje, izrazita udobnost za bebu i multifunkcionalnost: koristite Metro s košarom za bebu, kao sportska ili kišobran kolica te kao 3u1 rješenje s autosjedalicom.

Autosjedalica je odobrena prema i-Size regulativi, dobila je izvrsne ocjene za sigurnost i lako se postavlja na Metro+ kolica.

Metro+ najjače su podstavljena ultra-kompaktna kolica na tržištu, dizajnirana su za moderne roditelje koji žele praktičnost i udobnost bez ograničenja!

Otkrijte sve fenomenalne značajke Metro+ kolica u nastavku:

Metro+ idealna su kolica od rođenja
Novi model Metro+ sadrži skrivene pregrade pomoću kojih, za svega nekoliko sekundi, svoja kolica možete pretvoriti u gnijezdo za bebu. Metro+ kolica izvrstan su suputnik bebama bilo koje dobi.

Jednostavno sklapanje jednom rukom
Metro+ kolica san su svakog roditelja jer omogućavaju multitasking. Brzo i lako sklapanje samo jednom rukom omogućava vam ubacivanje kolica u prtljažnik, penjanje po stepenicama ili nešto treće, dok Vam je dijete i dalje u naručju.

Podesiva ručka koja se se po visini prilagođava Vama i Vašim željama.
Metro+ rijetka su kolica s podesivom ručkom koja se prilagođava Vašoj visini. Kompaktna su i ergonomski dizajnirana kako bi Vam omogućila uspravno držanje, a ujedno pružaju i više prostora za noge i udobno hodanje.

Udobnost je ključna
Udobnost je zasigurno ključ ugodne vožnje i mirnog sna. Upravo zbog toga novi Metro+ postat će Vaš sinonim za udobnost zahvaljujući najvećoj količini jastučića u sjedalu odnosno ležaju za bebu. Metro+ su najjače podstavljena premium ultra-kompaktna kolica. Metro+ ručka izrađena je od meke i glatke perforirane umjetne kože za vožnje bez mogućnosti klizanja.

Miran san na kotačima
Nekad se obiteljske avanture poklope s bebinim vremenom za spavanje. Bez brige! Metro+ ima mogućnost spuštanja u potpuno polegnuti položaj, kao i podesivi oslonac za noge, što će Vašem djetetu omogućiti miran san i kad ste u pokretu.

Ovjes za glatku vožnju
Nježan ovjes s oprugama i veliki stražnji kotači otklanjaju neravnine na cesti čineći Vaš boravak na otvorenom ugodnim i glatkim. Visoki rubnici, popločene ulice ili popucali nogostupi za Vas više nisu problem..

Više prostora za odlaganje stvari
Dolazi s još većom i lakše dostupnom košarom za prtljagu, a tu je i džep na naslonu kao savršeno mjesto za pohranu osobnih predmeta poput mobitela, ključeva i novčanika.

Dimenzije
Dimenzije rasklopljenih Metro+ kolica: 96/105 cm visina × 44 cm širina × 87 cm dužina.
Dimenzije sklopljenih Metro+ kolica: 54 cm visina × 44 cm širina ×  25 dužina.
Težina Metro+ kolica: 7,8 kg.
Kut nagiba sjedala: 95-175°.

 

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size(40-75 cm), Black cab

Autosjedalica je dizajnirana za najbolju moguću zaštitu vašeg novorođenčeta.

Težina: 0 – 13 kg
Dob: oko 0 – 1 godine
Skupina: 0+
Atest: ECE R129 i-Size
Postavljanje: ISOfix s bazom/automobilski pojas s uporištem na tri točke
Smjer: suprotno od smjera vožnje

Najsuvremenije sigurnosne značajke
» Odobrena prema najnovijem standardu UN R129 (i-Size)
» Pojas u 5 točaka za dodatnu stabilnost kod bočnih sudara
» Dodatna zaštita od bočnog udara (SIP +) apsorbira energiju i smanjuje opterećenje do dodatnih 20% u slučaju bočnog udara
» Zahvaljujući inovativnom sustavu Dynamic Force Absorber ™ postignuta je napredna zaštita područja glave i gornjeg dijela tijela

Napredna udobnost prilagođena bebama
» Mekani potporni jastučić s pametno postavljenom potporom pruža stabilnost, podršku, te optimizira kut nagiba novorođenčeta
» Re-dizajnirani naslon za glavu s više prostora za bebinu glavicu
» Unutarnji pojasevi i naslon za glavu mogu se jednostavno prilagoditi u jednom potezu
» Fleksibilan krović za sunce onemogućava prodiranje sunca i sadrži zaštitu UPF50 +, a može se koristiti neovisno o ručici za nošenje

Pametne funkcije za jednostavna svakodnevna putovanja
» Samo jedan klik potreban je za postavljanje na iZi Modular i-Size bazu
» Magneti za pametni pristup drže pojaseve sjedalice sa strane i tako olakšavaju stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice
» Jedna od najlakših i-Size autosjedalica na tržištu
» Ergonomski oblikovana ručka za prijenos autosjedalice
» Praktično skidanje s kolica pomoću dva načina otpuštanja za različite modele kolica

Ergobaby Metro+ adapteri za autosjedalicu

Autosjedalica se na kolica postavlja pomoću adaptera koji dolaze u 3u1 paketu.
Uklanjanjem Metro+ sjedećeg dijela i priključenjem autosjedalice dobivate elegantan, kompaktan i udoban komplet za putovanja. Adapteri se postavljaju direktno jednim klikom na okvir Metro+ kolica.

Metro+ kolica i BeSafe autosjedalice su trenutno jedini proizvodi u svojim kategorijama koje je njemačka organizacija AGR potvrdila kao „Zdrava za leđa“ (“Back Healthy”) za bebu i roditelje.