ERGOBABY AERLOOM NOSILJKA CHARCOAL/BLACK

249,90  (1.882,87 kn)

Nema na zalihi

ERGOBABY AERLOOM NOSILJKA CHARCOAL/BLACK

Opis

Zahvaljujući inovativnoj FormaKnit tkanini i dizajnu bez šavova, Aerloom je lagana, prozračna nosiljka koja se prilagođava jedinstvenim konturama Vašeg tijela i nudi savršenu potporu za Vas i Vašu bebu. Za roditelje koji vole avanture i putovanja, ovo je idealna nosiljka s kojom možete iskusiti slobodu kretanja, istovremeno se povezujući s Vašom bebom. Ergobaby je prvi koji je primijenio ovaj revolucionarni dizajn za nosiljke.

ECO-FRIENDLY

Briga za Vašu djecu i briga za naš planet, povezane su.
Zbog toga je Aerloom proizveden od recikliranih poliesterskih niti (odobrene prema standardu Global Recycled).
Nosiljke su proizvedene u manjim količinama kako bi se izbjeglo stvaranje zaliha, a svaka nosiljka dolazi u recikliranoj kutiji – nije potrebno dodatno pakiranje nosiljke.

DORASTAO SVAKOJ SITUACIJI

Aerloom se vrlo brzo može prilagoditi različitim položajima nošenja prilikom svake avanture, paralelno se prilagođavajući i djetetovim potrebama.
Svaki detalj osmišljen je imajući na umu najveću udobnost koju možete zamisliti.

BEZ DODATNE TEŽINE

Struktura i izdržljivost koja Vas neće opteretiti. Aerloom je jedna od najlakših nosiljki na tržištu i teži samo 0,66 kg.

CJELODNEVNA PROZRAČNOST

Integrirani pleteni mrežasti panel omogućuje protok zraka za maksimalnu prozračnost.

ČUVAMO VAM LEĐA

Kako bi istovremeno spriječili bol u leđima i brigu gdje ste ostavili ključeve, dodali smo pojas s lumbalnom podrškom na kojem se nalazi diskretan džepić za osnovne potrepštine.

NJEŽAN DODIR

Strukturiranu potporu FormaKnit tkanine čini meka podstava od 100%tnog pamuka (certificirano prema OEKO-TEX Standard) stvarajući udobnu okolinu za Vašu bebu.
Pletivo: 87% poliester (64% reciklirani), 14% najlon

Nagrade za udobnost i dizajn: IF design nagrada za 2021. godinu i Green Good nagrada za revolucionarni dizajn nosiljke

Karakteristike: