Akcija!

DJEČJA KOLICA CYBEX BALIOS S LUX LAVA GREY (KONSTRUKCIJA SILVER)

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 499,95  (3.766,87 kn)
Cijena: 424,96  (3.201,86 kn)

Dostupno uz narudžbu

DJEČJA KOLICA CYBEX BALIOS S LUX LAVA GREY (KONSTRUKCIJA SILVER)

Opis

Upoznajte najelegantnijeg člana Cybex Balios obitelji – kolica Balios S Lux. Elegantna, sofisticirana, trendi kolica dio su Cybex 4u1 sustava putovanja, koji osim kolica uključuje i autosjedalicu (jaje), košaru za novorođenče Cot S Lux i udobnu mekanu košaru Cocoon S.

Balios S Lux su multifunkcionalna kolica koja spajaju karakteristike gradskih i terenskih kolica. Veliki kotači otporni na probijanje omogućuju vam istraživanje svakog kuta.CYBEX kolica 2u1 Balios S Lux lava grey 522002549/522002623 - Baby Center internet trgovina

 

Karakteristike:

Za još veću udobnost u pokretu

U toplim sunčanim danima UPF50 + nadstrešnica s dodatnom ventilacijom osigurava da vaše šetnje prirodom budu ugodne čak i malom djetetu. Štiti vašeg mališana od sunca i nudi još ugodniju hladovinu. Na krovu se nalazi mrežasti otvor za optimalnu cirkulaciju zraka.

 

Ergonomski ležeći položaj

Cybex Balios S Lux ima iznimno udobno sjedalo, pružajući vrhunsko iskustvo vašem mališanu. Nagib sjedala je podesiv u tri položaja koji se mogu podesiti samo jednom rukom. Kolica su prikladna od rođenja tako da se sjedalo može nagnuti u ergonomski savršeno ležeći položaj. Omogućuje mališanu da se udobno odmara u vrijeme predviđenom za spavanje ili aktivno uživa u okruženju. Uz pomoć sigurnosne kopče u 5 točaka i sigurnosnog pojasa, možete brzo i sigurno sjesti svoje dijete. Sjedalo raste s vašim djetetom i može se podesiti sve, od sigurnosnih pojaseva do podesivog oslonca za noge.

Inovativni sustav pričvršćivanja remena

Balios S Lux ima novi sustav vezivanja pojasa. Sustav funkcionira slično kao i autosjedalice, isti patent imaju i kolica Priam 4.0 iz linije Platinum. Nakon što dijete stavite u kolica, dovoljno je zakopčati pojaseve i zategnuti ih jednom rukom kako dijete ne bi moglo izaći.

Veća košara za kupovinu

Veća košara znači više mogućnosti za šetnju. Tu možete smjestiti sav potreban pribor: pelene, ukusne grickalice, dekicu, presvlaku. Ni duža ni kratka šetnja neće biti problematična.

Poboljšana amortizacija

Balios S Lux ima napredni sustav amortizacije, zahvaljujući kojem će svaka šetnja biti udobna, bez obzira na podlogu po kojoj će se kolica voziti.

Veliki, izdržljivi kotači

Veliki kotači koji ne zahtijevaju održavanje izvrsno rade na svakom terenu. Zbog dizajna, kolica izgledaju sjajno u urbanom chicu, a kotači i amortizacija omogućuju korištenje kolica u svim uvjetima.

Jednostavno sklapanjeKolica Balios S Lux dostižu dimenzije kompaktnih kolica lakih za transport. Okvir se sklapa zajedno sa sjedalom, što značajno utječe na udobnost korištenja.

Jedna kolica, mnogo mogućnosti

Balios S Lux trendi kolica dio su Cybex 4u1 sustava putovanja, koji osim kolica uključuje i autosjedalicu (jaje), košaru za novorođenče Cot S Lux i udobnu mekanu košaru Cocoon S.

 

Primjena: 

 • Uporaba kolica od rođenja do 22 kg
 • Uz pomoć adaptera moguće je ugraditi autosjedalice grupe 0+ Cybex, košaru  Cot S Lux ili Cocoon S meku košaru (adapteri se prodaju zasebno).
 • Izuzetno lako sklapanje kolica u stojećem položaju
 • Kvalitetno prigušivanje vibracija na sva četiri kotača
 • Teleskopska ručka
 • XXL nadstrešnica s dodatnom zaštitom i mrežastom špijunkom
 • Sjedalo u visini običnih stolova
 • Lako se čiste cijela kolica i košara (tkanine se skidaju), perivo u perilici na 30°
 • Dizajnirana i oblikovana u Njemačkoj

Dimenzije i težina:

 • Dimenzije kolica: D 81-91 x Š 60 x V 100-110 cm
 • Dimenzije sklopljenih kolica: D 40 x Š 48,5 x V 65 cm
 • Nosivost kolica: 22 kg
 • Nosivost košare za kupovinu: 10 kg
 • Težina dječjih kolica: 11,7 kg

Rok isporuke: Na upit

Award 0