DEKA ZA BEBE SAC PERLA GOLD 548 80X90 CM

21,24  (160,03 kn)

DEKA ZA BEBE SAC PERLA GOLD 548 80X90 CM

Opis

Deka Sac-548 80×90 cm izuzetne je gustoće i kakvoće, čuva Vaše dijete od gubitka topline, a bebama je jednostavno neodoljiva.

Deka Sac Gold 548 osim svoje primarne uloge deke vrlo lako se transformira u Sac vreću za bebu.

Deka Sac-548 80×90 cm dolazi u 5 različitih boja; Bež, Plava, Roza i Lila kako bi svatko našao deku primjerenu svom ukusu i dekoru.

Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Deka je dostupna i u dimenzijama

 • 110×140 cm
 • 80×110 cm

Deka Sac-Perla-Gold -548  80×90 cm ima slijedeće ključne prednosti:

 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
 • Topla
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom do

Dodatne informacije

Boja

Plava, Roza