DEKA ZA BEBE BABY PERLA STER 637 110X140 CM ROZA

290,00 kn

DEKA ZA BEBE BABY PERLA STER 637 110X140 CM ROZA

Opis

Deka Ster-637 110×140 cm Baby izuzetne je gustoće i kakvoće, čuva Vaše dijete od gubitka topline, a bebama je jednostavno neodoljiva. Deka Ster-637 110×140 cm Babydolazi u 5 različitih boja; Bež, Plava, Roza Zelena i Lila kako bi svatko našao deku primjerenu svom ukusu i dekoru.

Deka Ster-637 110×140 cm Baby ima slijedeće prednosti:

 • Proizvedena u EU
 • Vrhunskog dizajna
 • Topla
 • DugotrajnaBelpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

  Deka je dostupna i u dimenzijama

  Deka Ster 637  110×140 cm ima slijedeće ključne prednosti
  • Proizvedena u EU
   Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
  • Vrhunskog dizajna
   Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
  • Topla
   Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
  • Dugotrajna
   Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
  • Odličan poklon
   Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.