DEKA ZA BEBE BABY PERLA STER 637 110×140 CM

210,00 kn

Obriši

DEKA ZA BEBE BABY PERLA STER 637 110×140 CM

Opis

Deka Ster-637 110×140 cm Baby izuzetne je gustoće i kakvoće, čuva Vaše dijete od gubitka topline, a bebama je jednostavno neodoljiva.

Deka Ster-637 110×140 cm Baby dolazi u 5 različitih boja; Bež, Plava, Roza Zelena i Lila kako bi svatko našao deku primjerenu svom ukusu i dekoru.

Deka Ster-637 110×140 cm Baby ima slijedeće prednosti:

 • Proizvedena u EU
 • Vrhunskog dizajna
 • Topla
 • Dugotrajna

Deka Ster-637 110×140 cm Baby Belpla. Belpla je španjolski proizvođač koji se bavi proizvodnjom vrhunskih deka preko 50 godina i u svojoj ponudi ima velik izbor proizvoda čija kvaliteta i dizajn dolazi iz dugogodišnje tradicije i programa koji stvaraju najbolji dizajn i kvalitetu sa najnovijom tehnologijom. Proizvodnja u Španjolskoj i unutar Europske unije garantiraju maksimalnu kvalitetu, najviše standarde u proizvodnji i materijalima te potpunu kontrolu kvalitete.

Svi proizvodi su certificirani po najvišim standardima (“Oko-Tex Standard 100”).

Deka je dostupna i u dimenzijama: 

Deka Ster-637 110×140 cm Baby  ima slijedeće ključne prednosti
 • Proizvedena u EU
  Visoko kvalitetne Belpla deke se proizvode u Španjolskoj sukladno Europskim standardima kvalitete izrade i materijala. Rezultat stalnog istraživanja i razvoja koji kombinira dizajn i kvalitetu s tehnološkim razvojem. Osim toga, ovi se proizvodi prodaju na tržištu pod zaštitnim znakovima koji jamče njihov ugled i međunarodno priznanje.
 • Vrhunskog dizajna
  Belpla deke nisu samo funkcionalne nego su i vrhunski estetski dodatak vašem domu. Nose privlačan i jednostavan dizajn te neutralnu paletu boja obogaćenu igrom geometrijskih oblika i detaljima u jarkim tonovima žute, narančaste, crvene, ružičaste, zelene i plave boje. Istovremeno neočekivano lagane i tople
 • Topla
  Zbog kvalitetnih materijala i precizne izrade Belpla deke su izuzetno tople i ugodne, a u isto vrijeme “dišu”.
 • Dugotrajna
  Belpla deke su izuzetno dugotrajne. Iz našeg osobnog iskustva ove deke i nakon 15 godina upotrebe izgledaju kao da su netom raspakirane.
 • Odličan poklon
  Belpla deke su savršen poklon za Vašu djecu, obitelj ili prijatelje u svakoj prigodi a pogotovo u hladno Božićno i zimsko vrijeme. Pronađite omiljenu kombinaciju uzoraka i boja i uživajte u mekanoj deki tijekom čitave godine u svom domu uz šalicu kave i knjigu, kokice i dobar film ili izvan nje kao savršenoj deki za sezonu piknika koju nam donose proljeće i ljeto.

Dodatne informacije

Boja

Roza, Plava