CYBEX AUTOSJEDALICA PALLAS S-FIX MAGNOLIA PINK 520000553

2.329,99 kn

Nema na zalihi

CYBEX AUTOSJEDALICA PALLAS S-FIX MAGNOLIA PINK 520000553

Opis

Pallas S-Fix

Ništa ne odgovara! Premalo je! Uobičajene izjave prvih godina djetetovog života. Pallas S-Fix autosjedalica odlično odgovara godinama: kao 2 u 1 sjedalo, dizajnirana da raste s vašim djetetom od 9 mjeseci do 12 godina.

Optimizirani sigurnosni jastuk umanjuje rizik ozbiljnih ozljeda vrata bez da ograničava dijete. Kada je vrijeme za odmor, patentirani prilagodljiv naslon za glavu sprječava da se djetetu glava nasloni na prsa dok spava. Podupire glavu da ostane u sigurnoj zoni naslona za glavu cijelo vrijeme, što je posebno važno u slučaju bočnog sudara.Zajedno uz naslon za glavu, L.S.P. sistem nudi povećanu zaštitu tako što umanjuje silu bočnog sudara.

Glavne karakteristike

  • Linearna zaštita od bočnih udara (L.S.P. sistem)

L.S.P. – sustav apsorbira udarne sile u ranoj fazi, učinkovito štiteći glavu i gornji dio tijela u bočnom sudaru.

  • Naslon za glavu prilagodljiv u 12 položaja visine

Prilagodljiv naslon za glavu nudi 12 položaja za prilagođavanje kako vaše dijete raste.

  • Zaštita od udara za dijete od 9-18 kg

Smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta.

  • ISOFIX vodilice

Olakšajte postavljanje autosjedalice istovremeno štiteći tkaninu ili kožu sjedala vozila.

Patentirani Podesivi Oslonac za Glavu – Spriječiti će trzanje glave prema naprijed u snu

Patentirani Podesivi Oslonac za Glavu - Spriječiti će trzanje glave prema naprijed u snu

Podesivi Štitnik od Udara

Ovaj podesivi štitnik od udara (patent na čekanju) smanjiti će rizik od dobivanja ozbiljnih ozljeda bez ograničavanja djeteta. Posebni materijal od kojeg je ovaj štitnik napravljen apsorbirati će silu frontalnog udara koja će se potom jednakomjerno rasporediti štitnikom. Ovaj sustav zaštite s pravom podsjeća na aktivirani AirBag (zračni jastuk) jer njegova je osnovna uloga u značajnoj mjeri smanjiti silu udarca u slučaju nesreće. Ovaj novodizajnirani podesivi štitnik od udara savršeno se prilagođava dječjem tijelu pružajući nevjerojatnu udobnost, veliku slobodu kretanja, ali i maksimalnu sigurnost – pogotovo kod frontalnih sudara*.

*U usporedbi sa sigurnošću koju pružaju konvencionalni sigurnosni pojasevi u 5-točaka

Podesivi Štitnik od Udara

L.S.P. – Linearni Sustav Bočne Zaštite

L.S.P. - Linearni Sustav Bočne Zaštite

Linearni Sustav Bočne Zaštite L.S.P. pruža dodatnu sigurnost u slučaju bočnog sudara apsorbirajući silu udarca kroz niz linearnih reakcija unutar štitnika za ramena i glavu. Istodobno, kinetička energija, koja se prilikom udarca oslobodila iz tijela djeteta, apsorbira se već u najranijem stadiju postavljajući glavu djeteta u sigurnu poziciju. Ova autosjedalica ima i dodatnu vanjsku bočnu zaštitu s obje strane čijom se aktivacijom dodatno povećava sigurnost prilikom bočnog udarca. L.S.P. reducira sile bočnog udarca za 25%.**U usporedbi s autosjedalicom bez L.S.P.

  • Posebno širok i dubok jastuk sjedala– Osigurava udobnu vožnju za vaše dijete kroz niz godina.
  • Prilagodljiv naslon za glavu – u 12 pozicija pruža individualnu prilagodbu za udobnu zaštitu dok dijete raste.
  • Sistem prozračivanja – Osigurava udobnu temperaturu sjedala za vaše dijete, čak i za vrućih ljetnih dana.

Školjka sjedala fleksibilne strukture materijala koja apsorbira energiju snage udara

Školjka sjedala fleksibilne strukture materijala koja apsorbira energiju snage udara

Prilagodljiva zaštita od udara

Prilagodljiva zaštita od udaraOptimizirana zaštita od udara Pallas S-Fix reducira opasnost od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta te poboljšava potpunu zaštitu u slučaju sudara. Zaštita od udara namješta se jednom rukom što olakšava roditeljima postupak namještanja. Sila u frontalnom sudaru provodi se kroz zaštitu od udara i apsorbira se materijalima za apsorbiranje sile. Sistem je nalik na napuhani zračni jastuk te pomaže u značajnom reduciranju sile udara u slučaju nesreće. Pojasevi ne ozljeđuju dijete, dok su istovremeno osjetljivi dijelovi glave, vrata i unutarnjih organa zaštićeni. Novi dizajn zaštite od udara (pod patentom) namješta se jednom rukom te se prilagođava djetetovom tijelu za najveću udobnost, dodatno pružajući slobodu kretanja gornjeg dijela tijela te najveću sigurnost, posebno u frontalnim udarima.*

*U usporedbi sa sigurnošću koju pružaju konvencionalni sigurnosni pojasevi u 5-točaka

Jednostavna funkcija nagiba jednom rukom

Za opušteno i mirno putovanje. Inovativna funkcija nagiba jednom rukom roditeljima namještanje u položaj za spavanje Pallas S-Fix čini jednostavnim, ostavljajući drugu ruku slobodnom (grupa 1).

Jednostavna funkcija nagiba jednom rukom

2 u 1 sjedalo

2 u 1 sjedaloPallas S-Fix je 2 u 1 autosjedalica, koja se prilagođava rastu vašeg djeteta i može se koristiti od 9 mjeseci do 12 godina. Za grupu 1 prilagodljiva zaštita od udara udvostručava se kao napuhani zračni jastuk te u slučaju sudara štiti od ozljeda vrata, a opet bez prethodnog ograničavanja. Za djecu od približno 3 godine i više, sjedalo se lako namješta za grupu 2/3 iz Solution serije.

Rok isporuke: 7 do 10 dana