BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA KIDIFIX M I-SIZE

224,90  (1.694,51 kn) 225,62  (1.699,93 kn)

BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA KIDIFIX M I-SIZE

Opis

Nova generacija BRITAX RÖMER KIDFIX M i-Size autosjedalica razvijena je u partnerstvu s vodećim proizvođačima automobila kako bi vašem djetetu pružila konačnu sigurnost u putovanju automobilom.

Novi Kidifix M i-Size dizajniran je i odobren prema novom i-Size standardu, prolazeći strože kriterije ispitivanja, kako bi pružio veću zaštitu vašem djetetu. Sjedalo je razvijeno u partnerstvu s vodećim proizvođačima automobila za optimalne performanse sudara. Podstavljena bočna krila i naslon za glavu pomažu u zaštiti vašeg djeteta u slučaju nesreće.

Udobnost i praktičnost u svojoj srži

Udobnost i praktičnost dolaze standardno uz KIDFIX M i-Size. Velikodušno presvučene presvlake od meke tkanine i pažljivo postavljeni otvori za provjetravanje zraka na školjci osiguravaju da vaše dijete duže putuje u udobnosti. Tanak dizajn sjedala omogućuje postavljanje tri sjedala KIDFIX M i-Size u zadnji red širokog spektra automobila, dok oznake naslona za glavu pomažu roditeljima da svaki put pronađu pravu visinu naslona za glavu.

Protection you can trust

Booster zaštita

Naši pojačavači visokog naslona štite vaše dijete na 3 načina: školjka sjedala pruža zaštitu djetetu od glave do kukova, posebno u slučaju bočnog udara; gornje i donje vodilice pojasa osiguravaju pravilno postavljanje sigurnosnog pojasa; a podstavljeni naslon za glavu pruža sigurnost i udobnost za glavu i vrat vašeg djeteta.

Preuređen prostor za sjedenje za optimalne performanse sudara

Surađujući s vodećim proizvođačima automobila, prostor za sjedenje redizajniran je kako bi se smanjilo opterećenje vrata do 10%.*
*Britax Römer interni testovi s lutkom Q10, koji predstavljaju prosječno dijete od 10 godina

Jedinstvena zaštita za vrat i prsa

Unatoč dobrom planiranju i pažljivoj vožnji, nikada se ne možete pripremiti za sudar. Kako bi zaštitio osjetljivo područje vrata vašeg djeteta u slučaju frontalnog udara, Britax Römer razvio je pjenastu podlogu koja apsorbira udarce. Sprječava utjecaj brade vašeg djeteta na prsa, upijajući do 30%* energije. Trzav pokret glave prema naprijed smanjen je i vrat je zaštićen. Istodobno pruža dodatno podmetanje oko rubova sigurnosnog pojasa.

*Britax Römerovi testovi 2019

Napredna zaštita od bočnog udara – SICT

Naš SICT nudi vrhunsku zaštitu vašem djetetu u slučaju bočnog sudara. Smanjuje sile udara minimizirajući udaljenost između automobila i autosjedalice i deformira se tako da apsorbira energiju prije nego što stigne do vašeg mališana. Da biste iskoristili zaštitu, jednostavno prilagodite SICT na bočnoj strani autosjedalice najbliže vratima. SICT smanjuje sile bočnog udara i do 40%*

*Britax Römer interni testovi i simulacije

SecureGuard

SecureGuard pomaže u zaštiti osjetljivog trbušnog područja vašeg djeteta dodavanjem dodatne – četvrte – točke kontakta na sigurnosni pojas u 3 točke. Održavajući pojas u krilu u optimalnom položaju nad zdjeličnim kostima vašeg djeteta, SecureGuard pomaže smanjiti trbušne sile u slučaju frontalnog sudara i do 35%*, a istovremeno omogućuje djetetu slobodu kretanja tijekom putovanja.

*Britax Römer interni testovi s lutkom Q6, predstavljaju prosječno 6-godišnje dijete

Lako podesiv, ergonomski naslon za glavu

Naš naslon za glavu dizajniran je posebno za udobnost starije djece i lako se može prilagoditi ispravnom položaju. Korisne oznake na stražnjem dijelu naslona za glavu vode roditelje da pronađu pravu visinu naslona za glavu svaki put kada mijenjaju sjedalo između automobila ili prevoze više djece u istoj autosjedalici.

Comfort and practicality at its core

Održiva kvaliteta – briga za svijet u kojem odrastaju naša djeca

Pametno dizajnirani KIDFIX M i-SIZE je za 1,3 kg lakši od svog prethodnika, a dizajniran je i izrađen u našoj tvornici u Njemačkoj – pomaže u kraćim transportnim rutama i minimalizira utjecaj na okoliš. Također smo zamijenili ambalažu održivim opcijama: KIDFIX M i-SIZE naći ćete upakiran u vreće biljnog podrijetla i reciklirane kartone iz odgovornih izvora. Čak su naljepnice sa oznakama na autosjedalici biorazgradive na tlu, što rezultira ulaskom mikroplastike u ekosustav.

Sustainable Quality – caring for the world our children grow up in

Karakteristike

Više informacija
Dob djeteta 4 god. +
Boja Siva, Crna
Grupa autosjedalice Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu Isofix i pojas
Smjer sjedala Prema naprijed
Dimenzije V 63-83 x Š 448 x D 42 cm

 

Dodatne informacije

Boja

Cosmos Black 32019, Storm Grey 32020