BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA KIDIFIX I-SIZE

279,90  (2.108,91 kn)

BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA KIDIFIX I-SIZE

Opis

Nova generacija Romer KIDFIX I-size autosjedalica razvijena je u partnerstvu s vodećim proizvođačima automobila kako bi vašem djetetu pružila konačnu sigurnost u putovanju automobilom.

Kidfix i-Size autosjedalica je opremljena provjerenim tehnologijama XP-PAD i SecureGuard za zaštitu od frontalnog udara, dok novi dizajn SICT štiti vaše dijete od bočnih sudara. Pažljivo postavljeni otvori za ventilaciju pomažu u cirkulaciji zraka kako bi se vaše dijete osjećalo ugodno.

Stručna zaštita

Novi KIDFIX i-SIZE dizajniran je i odobren prema novom i-Size standardu, što ga čini našim najsigurnijim KIDFIX-om do sad. Svaka značajka na sjedalu razvijena je s jednim ciljem – maksimalnom zaštitom. Dokazane tehnologije XP-PAD, SICT i SecureGuard, sada u kombinaciji s redizajniranim prostorom za sjedenje za optimalne performanse sudara, nude svestranu zaštitu.

Expert protection

Udobnost i praktičnost u svojoj srži

Udobnost i praktičnost dolaze standardno uz KIDFIX I-size. Velikodušno presvučene presvlake od meke tkanine i pažljivo postavljeni otvori za provjetravanje zraka na školjci osiguravaju da vaše dijete duže putuje u udobnosti. Tanak dizajn sjedala omogućuje postavljanje tri sjedala KIDFIX i-SIZE u zadnji red širokog spektra automobila, dok oznake naslona za glavu pomažu roditeljima da svaki put pronađu pravu visinu naslona za glavu.

Booster zaštita

Naši pojačavači visokog naslona štite vaše dijete na 3 načina: školjka sjedala pruža zaštitu djetetu od glave do kukova, posebno u slučaju bočnog udara; gornje i donje vodilice pojasa osiguravaju pravilno postavljanje sigurnosnog pojasa; a podstavljeni naslon za glavu pruža sigurnost i udobnost za glavu i vrat vašeg djeteta.

Preuređen prostor za sjedenje za optimalne performanse sudara

Surađujući s vodećim proizvođačima automobila, prostor za sjedenje redizajniran je kako bi se smanjilo opterećenje vrata do 10%.*
*Britax Römer interni testovi s lutkom Q10, koji predstavljaju prosječno dijete od 10 godina

Jedinstvena zaštita za vrat i prsa

Unatoč dobrom planiranju i pažljivoj vožnji, nikada se ne možete pripremiti za sudar. Kako bi zaštitio osjetljivo područje vrata vašeg djeteta u slučaju frontalnog udara, Britax Römer razvio je pjenastu podlogu koja apsorbira udarce. Sprječava utjecaj brade vašeg djeteta na prsa, upijajući do 30%* energije. Trzav pokret glave prema naprijed smanjen je i vrat je zaštićen. Istodobno pruža dodatno podmetanje oko rubova sigurnosnog pojasa.

SecureGuard

SecureGuard pomaže u zaštiti osjetljivog trbušnog područja vašeg djeteta dodavanjem dodatne – četvrte – točke kontakta na sigurnosni pojas u 3 točke. Održavajući pojas u krilu u optimalnom položaju nad zdjeličnim kostima vašeg djeteta, SecureGuard pomaže smanjiti trbušne sile u slučaju frontalnog sudara i do 35%*, a istovremeno omogućuje djetetu slobodu kretanja tijekom putovanja.

*Britax Römer interni testovi s lutkom Q6, predstavljaju prosječno 6-godišnje dijete

Lako podesiv, ergonomski naslon za glavu

Naš naslon za glavu dizajniran je posebno za udobnost starije djece i lako se može prilagoditi ispravnom položaju. Korisne oznake na stražnjem dijelu naslona za glavu vode roditelje da pronađu pravu visinu naslona za glavu svaki put kada mijenjaju sjedalo između automobila ili prevoze više djece u istoj autosjedalici.

Comfort and practicality at its core

Održiva kvaliteta – briga za svijet u kojem odrastaju naša djeca

Pametno dizajnirani KIDFIX i-SIZE je za 1,3 kg lakši od svog prethodnika, a dizajniran je i izrađen u našoj tvornici u Njemačkoj – pomaže u kraćim transportnim rutama i minimalizira utjecaj na okoliš. Također smo zamijenili ambalažu održivim opcijama: KIDFIX i-SIZE naći ćete upakiran u vreće biljnog podrijetla i reciklirane kartone iz odgovornih izvora. Čak su naljepnice sa oznakama na autosjedalici biorazgradive na tlu, što rezultira ulaskom mikroplastike u ekosustav.

Sustainable Quality – caring for the world our children grow up in

Karakteristike

Više informacija
Dob djeteta 4 god. +
Boja Siva, Plava
Grupa autosjedalice Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu Isofix i pojas
Smjer sjedala Prema naprijed
Dimenzije V 63-83 x Š 48 x D 42 cm

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

Storm Grey 31900, Moonlight Blue 31901, Cosmos Black 31899