BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX M I-SIZE

309,90  (2.334,94 kn)

BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX M I-SIZE

Opis

Autosjedalica Britax Römer Advansafix M I-size dizajnirana je za zaštitu djece od navršenih cca 15 mjesec sve do dobi od 12 godina. Odobrena s novom I-size regulacijom, nudi sigurnost kojoj možete vjerovati i maksimalnu fleksibilnost. Autosjedalica omogućava vezanje 5-točkovnim zaštitnim pojasom do dosegnutih 21 kg težine djeteta.

i-Size safety for all ages

Zahvaljujući funkciji FLIP & GROW, vezanje autosjedalice možete jednostavno prebaciti iz integriranog pojasa s 5 točaka u sigurnosni pojas s 3 točke u automobilu. Pomoću funkcije EasyRecline možete namjestiti sjedalo za potrebnu udobnost Vašeg djeteta.

Kako bi osigurali najveću moguću kvalitetu, cijeli proces razvoja proizvoda Britax Römer drži pod jednim krovom, od početne ideje pa sve do gotovog proizvoda. Osim toga, autosjedalice se redovito testiraju u vlastitom, modernom poligonu za testiranje sudara u Britax Römeru u Njemačkoj

Značajke:

EasyRecline
EasyRecline je pogodan za sve uzraste i omogućava Vam prilagođavanje naslona, ​​čak i kad je dijete u autosjedalici i bez potrebe za ponovnim podešavanjem gornjeg remena – potpuna pogodnost i za roditelja i za dijete.

Naslon za glavu u obliku slova V
Posebno dizajniran za kontrolu kretanja djetetove glave, naslon za glavu u obliku slova V osigurava optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara, a istovremeno pruža vrhunsku udobnost. Osim toga, naslon za glavu i pojas se lako mogu prilagoditi s prednje strane sjedala tako da odgovaraju visini Vašeg djeteta.

Top Tether
Top Tether minimizira rotaciju autosjedalice i na taj način smanjuje moguće ozljede u području glave i vrata u slučaju sudara. Zbog svojih dvostrukih točaka za pričvršćivanje, gornji dio Top Tether pojasa u obliku V nudi Vašem djetetu još veću stabilnost i sigurnost od autosjedalica s konvencionalnim pojasom.

FLIP & GROW
Kad Vaše dijete dosegne 15 kg morate se prebaciti s integriranog pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas u 3 točke u automobilu kako biste osigurali svoje dijete u sjedalu. Zahvaljujući funkciji FLIP & GROW, to je sada moguće u nekoliko jednostavnih koraka. Flip&Grow funkcija Vam omogućava u nekoliko jednostavnih koraka prelazak s 5-točkovnog pojasa na 3-točkovni sigurnosni pojas. Jednostavno podesite naslon za glavu i stavite pojas u naslon sjedala kako se ne bi izgubio. Zatim promijenite Flip&Grow ploču za podešavanje tako da je SecureGuard iznad sjedala i spremni ste za pokret.

Britax Römer Pivot Link ISOFIX System
U slučaju udara, patentirani sustav zakretanja spojnice Isofix usmjerava prvo prema dolje, u sjedalo vozila, a zatim naprijed, nježno-znatno smanjujući rizik od ozljeda glave i vrata Vašeg djeteta.

5-točkovni sigurnosni pojas
U Britax-u vjeruju da je sigurnosni pojas od 5 točaka najsigurniji način kako biste osigurali svoje dijete na sjedalu jer ga ono čuva sigurno i čvrsto u zaštitnoj školjci sjedala. U slučaju sudara, snopovi raspoređuju sile udara preko 5 točaka, dvije na ramenima, dvije na bokovima i jednu gdje se pojas spaja između nogu. To pomaže u zaštiti Vašeg djeteta od svih smjerova udara.

Presvlaka koja se brzo uklanja
Stvari mogu biti prilično neuredne dok putujete. Piće se može proliti, a djeca mogu biti bolesna. Zato je dizajnirana presvlaka sjedala koja se može prati u perilici i koja se lako može skinuti bez skidanja pojasa tako da možete brzo počistiti i krenuti dalje.

Visoka zaštita
Highback boosteri štite Vaše dijete na 3 načina: školjka sjedala osigurava zaštitu djeteta od glave do kukova, posebno u slučaju bočnog udara; gornji i donji pojasevi osiguravaju ispravno postavljanje, a podstavljeni naslon za glavu osigurava sigurnost i udobnost za glavu i vrat djeteta.

SecureGuard
SecureGuard pomaže zaštititi osjetljivo područje trbuha Vašeg djeteta dodavanjem dodatne – četvrte kontaktne točke u sigurnosni pojas u 3 točke. Održavanjem pojasa u optimalnom položaju iznad zdjeličnih kostiju Vašeg djeteta SecureGuard pomaže smanjiti trbušne sile u slučaju frontalnog sudara do 35% *, a istovremeno omogućuje djetetu slobodu kretanja tijekom putovanja.

Mekani jastučići za prsa od neoprena
Mekani jastučići za prsa od neoprena udobno se uklapaju na dječja prsa. Pomažu u smanjenju kretanja Vašeg djeteta u slučaju sudara i dodaju još veću udobnost 5-točkovnom pojasu za vezanje. Osim toga, mogu se jednostavno ukloniti za potrebe pranja.

Flexibility at your fingertips

Karakteristike

Više informacija
Boja Siva, Crna, Plava, Crvena
Grupa autosjedalice Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Montiranje u autu Isofix i pojas
Smjer sjedala Prema naprijed
Dimenzije V 60 – 83 x Š 44 x D 47 cm

Njemačka kvaliteta

Da bi bila osigurna najviša kvaliteta, cijeli proces razvoja proizvoda se odvija u istoj tvornici. Osim toga Romer autosjedalice se testiraju na modernom poligonu za testiranje sudara u Britax Romeru u Njemačkoj

 

Quality – Made in Germany

 

Dodatne informacije

Boja

Storm Grey 29929, Cosmos Black 29928, Moonlight Blue 29930, Burgundy Red 29931