BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE

344,90  (2.598,65 kn) 409,90  (3.088,39 kn)

BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE

Opis

Bazirana na nagrađivanoj autosjedalici ADVANSAFIX IV R, nova ADVANSAFIX i-Size autosjedalica ide korak dalje u sigurnosti. Odobrena je u i-Size regulativi (R129) i samim time testirana po strožim kriterijima. Također, nudi veću sigurnost jer se pojasevi u 5 točaka koriste do max 21 kg, a za veće dijete je namijenjen XP pojas za dodatnu udobnost i sigurnost.

Maximum safety – every day

Izvrsna sigurnost – svaki dan

Sigurnost svakog djeteta nam je važna i zato i-Size Advansafix nudi napredne sigurnosne funkcije, tako da je vaše dijete dobro zaštićeno u svakoj dobi. Ako dijete pričvrstite pojasom u 3 točke, SecureGuard drži pojas u optimalnom položaju iznad zdjeličnih kostiju i tako smanjuje rizik od ozljeda trbuha. Osim toga, individualno podesivi SICT i naslon za glavu u obliku slova V nude dodatnu zaštitu u slučaju bočnog udara.

Zaštita od bočnih udara – SICT (Side Impact Cushion Technology)

U slučaju bočnog udara, vaše je dijete dobro zaštićeno zahvaljujući našoj tehnologiji za zaštitu od bočnih udara (SICT). S jedne strane snage koje su izložene vašem djetetu u slučaju bočnog udara preusmjeravaju se od njega, a s druge strane su oslabljene prije nego što dođu do vašeg djeteta. Da bi vaše dijete bilo optimalno zaštićeno, trebalo bi koristiti SICT tehnologiju na strani okrenutoj prema vratima.

Dodatna udobnost – za svaku obitelj

Flip & Grow : Kada dijete dostigne visinu od 100 cm (oko 15 kg do max 21 kg), sjedalo sa 5-točaka učvršćivanja sigurnosnog pojasa trebate promijeniti na kopču za pojas s 3 točke. Zahvaljujući funkciji “Flip & Grow”, ova promjena je brza i jednostavna. Jednostavno namjestite naslon za glavu, zatim pomaknite ploču za prilagođavanje “Flip & Grow” tako da se SecureGuard nalazi iznad sjedala.

Sustav remena s kopčanjem u 5 točaka

Uvjereni smo da je sustav pojasa s 5 točaka najprikladniji za zaštitu vašeg djeteta u autosjedalici. U slučaju sudara sustav remena raspoređuje sile koje djeluju u slučaju udara na 5 bodova i ublažava ih: na ramenima, bokovima i kopči remena između nogu. Tako je vaše dijete zaštićeno sa svih strana u slučaju nesreće.

Extra comfort & flexibility – for every family

Naslon za glavu u obliku slova V

Naš naslon za glavu u obliku slova V posebno je razvijen tako da u slučaju bočnog udara kretanje osjetljive dječje glave ostaje kontrolirano. Nudi ne samo optimalnu zaštitu, već naravno i puno udobnosti. Osim toga, možete jednostavno prilagoditi naslon za glavu i sustav pojaseva s prednje strane sjedala, tako da oba optimalno odgovaraju veličini vašeg djeteta.

SecureGuard

SecureGuard pomaže u zaštiti osjetljivog područja trbuha vašeg djeteta – zahvaljujući dodatnom četvrtom pričvršćivanju sigurnosnog pojasa u 3 točke za odrasle. Optimalnim postavljanjem remenskog pojasa preko zdjeličnih kostiju vašeg djeteta, SecureGuard smanjuje sile koje djeluju u slučaju frontalnog udara do 35% *, a istovremeno omogućuje vašem potomstvu dovoljnu slobodu kretanja tijekom vožnje.

“Top Tether” pojas 

Remen sprječava da se autosjedalica pomakne u slučaju sudara. Pruža izuzetnu stabilnost i sigurnost autosjedalice.

XP pojas

S XP pojasom, sile pri frontalnom sudaru reduciraju se za do 30%. Štiti ramena, glavu i područje vrata kod djeteta. Funkcionira na principu ravnomjerne raspodjele sile.

 

Kombinacije načina vezanja i instaliranja autosjedalice:

  • Isofix i Top Tether pojas – visina djeteta: 76 – 102 cm
  • Pojas od automobila i isofix – visina djeteta:100 -150 cm
  • Samo pojas od automobila – visina djeteta:100 – 150 cm

 

Boja Crna, Siva, Plava, Crvena, Zelena
Grupa autosjedalice Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu Isofix
Smjer sjedala Prema naprijed
ADAC ocijena DOBAR (2,6)
Dimenzije V 60 – 83 x Š 44 x D 47 cm

 

Dodatne informacije

Boja

Cosmos Black 30665, Storm Grey 30666, Moonlight Blue 30667, Burgundy Red 30668, Atlantic Green 33162, Cool Flow Black 34669, Golden Cognac 34670, Galaxy Black 35917, Fossil Grey 33164