BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE

2.599,90 kn (345,07 €) 3.099,90 kn (411,43 €)

BRITAX RÖMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE

Opis

Bazirana na nagrađivanoj autosjedalici ADVANSAFIX IV R, nova ADVANSAFIX i-Size autosjedalica ide korak dalje u sigurnosti. Odobrena je u i-Size regulativi (R129) i samim time testirana po strožim kriterijima. Također, nudi veću sigurnost jer se pojasevi u 5 točaka koriste do max 21 kg, a za veće dijete je namijenjen XP pojas za dodatnu udobnost i sigurnost.

Maximum safety – every day

Izvrsna sigurnost – svaki dan

Sigurnost svakog djeteta nam je važna i zato i-Size Advansafix nudi napredne sigurnosne funkcije, tako da je vaše dijete dobro zaštićeno u svakoj dobi. Ako dijete pričvrstite pojasom u 3 točke, SecureGuard drži pojas u optimalnom položaju iznad zdjeličnih kostiju i tako smanjuje rizik od ozljeda trbuha. Osim toga, individualno podesivi SICT i naslon za glavu u obliku slova V nude dodatnu zaštitu u slučaju bočnog udara.

Zaštita od bočnih udara – SICT (Side Impact Cushion Technology)

U slučaju bočnog udara, vaše je dijete dobro zaštićeno zahvaljujući našoj tehnologiji za zaštitu od bočnih udara (SICT). S jedne strane snage koje su izložene vašem djetetu u slučaju bočnog udara preusmjeravaju se od njega, a s druge strane su oslabljene prije nego što dođu do vašeg djeteta. Da bi vaše dijete bilo optimalno zaštićeno, trebalo bi koristiti SICT tehnologiju na strani okrenutoj prema vratima.

Dodatna udobnost – za svaku obitelj

Flip & Grow : Kada dijete dostigne visinu od 100 cm (oko 15 kg do max 21 kg), sjedalo sa 5-točaka učvršćivanja sigurnosnog pojasa trebate promijeniti na kopču za pojas s 3 točke. Zahvaljujući funkciji “Flip & Grow”, ova promjena je brza i jednostavna. Jednostavno namjestite naslon za glavu, zatim pomaknite ploču za prilagođavanje “Flip & Grow” tako da se SecureGuard nalazi iznad sjedala.

Sustav remena s kopčanjem u 5 točaka

Uvjereni smo da je sustav pojasa s 5 točaka najprikladniji za zaštitu vašeg djeteta u autosjedalici. U slučaju sudara sustav remena raspoređuje sile koje djeluju u slučaju udara na 5 bodova i ublažava ih: na ramenima, bokovima i kopči remena između nogu. Tako je vaše dijete zaštićeno sa svih strana u slučaju nesreće.

Extra comfort & flexibility – for every family

Naslon za glavu u obliku slova V

Naš naslon za glavu u obliku slova V posebno je razvijen tako da u slučaju bočnog udara kretanje osjetljive dječje glave ostaje kontrolirano. Nudi ne samo optimalnu zaštitu, već naravno i puno udobnosti. Osim toga, možete jednostavno prilagoditi naslon za glavu i sustav pojaseva s prednje strane sjedala, tako da oba optimalno odgovaraju veličini vašeg djeteta.

SecureGuard

SecureGuard pomaže u zaštiti osjetljivog područja trbuha vašeg djeteta – zahvaljujući dodatnom četvrtom pričvršćivanju sigurnosnog pojasa u 3 točke za odrasle. Optimalnim postavljanjem remenskog pojasa preko zdjeličnih kostiju vašeg djeteta, SecureGuard smanjuje sile koje djeluju u slučaju frontalnog udara do 35% *, a istovremeno omogućuje vašem potomstvu dovoljnu slobodu kretanja tijekom vožnje.

“Top Tether” pojas 

Remen sprječava da se autosjedalica pomakne u slučaju sudara. Pruža izuzetnu stabilnost i sigurnost autosjedalice.

XP pojas

S XP pojasom, sile pri frontalnom sudaru reduciraju se za do 30%. Štiti ramena, glavu i područje vrata kod djeteta. Funkcionira na principu ravnomjerne raspodjele sile.

 

Kombinacije načina vezanja i instaliranja autosjedalice:

  • Isofix i Top Tether pojas – visina djeteta: 76 – 102 cm
  • Pojas od automobila i isofix – visina djeteta:100 -150 cm
  • Samo pojas od automobila – visina djeteta:100 – 150 cm

 

Boja Crna, Siva, Plava, Crvena, Zelena
Grupa autosjedalice Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu Isofix
Smjer sjedala Prema naprijed
ADAC ocijena DOBAR (2,6)
Dimenzije V 60 – 83 x Š 44 x D 47 cm

 

Dodatne informacije

Boja

Cosmos Black 30665, Storm Grey 30666, Moonlight Blue 30667, Burgundy Red 30668, Atlantic Green 33162, Cool Flow Black 34669, Golden Cognac 34670, Galaxy Black 35917