BeSafe iZi Combi X4 ISOFIX

4.149,00 kn4.159,00 kn

Obriši

BeSafe iZi Combi X4 ISOFIX

Opis

BeSafe preporučuje da djeca što duže sjede suprotno od smjera vožnje, po mogućnosti do četiri godine. Sjedenje suprotno od smjera vožnje pet je puta sigurnije za djecu u toj dobnoj skupini. iZi Combi X4 ISOfix može se postaviti bliže naslonu sjedala dok je dijete maleno, čime se dobiva dodatnih deset centimetara prostora za noge. Prilagodive ISOfix ručice olakšavaju podešavanje autosjedalice kako dijete raste i povećavaju prostor za noge kad je sjedalica okrenuta unatrag. Autosjedalica se može postaviti i u smjeru vožnje. iZi Combi X4 ISOfix opremljen je unutarnjim pojasevima s uporištem na 5 točaka i magnetima koji ih pridržavaju, jednostavno se postavlja i namješta, a djetetu pruža veliki komfor i izvrsne položaje za spavanje. iZi Combi X4 ISOfix sada uključuje i jedinstvenu i inovativnu BeSafeovu zaštitu od bočnog udara SIP+ (Side Impact Protection+) koja vašem djetetu pruža dodatni sloj zaštite.

Nadograđena sa SIP+ bočnom zaštitom i napravljena na temelju pobjedničkih gena iZi Kid X2 i-Size autosjedalice
U jesen 2016. BeSafe je predstavio iZi Combi X4 ISOfix autosjedalicu koja dolazi s inovativnom bočnom zaštitom. U svojoj biti je ova autosjedalica ista kao nagrađivani iZi Kid X2 i-Size dok je postavljena u suprotnom smjeru od smjera vožnje te nudi maksimalnu zaštitu za dijete, najveću udobnost i funkcionalnost. Jedina razlika između dvije autosjedalice je ta da se iZi Combi X4 ISOfix autosjedalica može postaviti u oba smjera – pomoću ISOfixa u suprotan smjer, a pomoću pojaseva u smjer vožnje. BeSafe preporuča vožnju djece u autosjedalicama postavljenim u suprotnom smjeru što je dulje moguće, optimalno do 4. godine života jer je taj smjer vožnje i do 5x sigurniji.

Fleksibilna autosjedalica koja se može postaviti suprotno od smjera vožnje i u smjeru vožnje.
Težina: 0 – 18 kg
Dob: oko 6 mj. – 4 godine
Skupina: 0/1 i 1
Atest: ECE r44 04
Postavljanje: ISOfix ili pojas s uporištem na tri točke (u smjeru vožnje)
Smjer: suprotno od smjera vožnje 0 – 18 kg (ISOfix), u smjeru vožnje 9 –18 kg (automobilski pojas s uporištem na tri točke)

Dodatne informacije

Boja

Crna unutrašnjost automobila, Sunset crvena, Ivory bež, Metallic siva, Black cab