BABY TULA NOSILJKA, EXPLORE,HEMP OBSIDIAN

179,04  (1.348,98 kn)

Nema na zalihi

BABY TULA NOSILJKA, EXPLORE,HEMP OBSIDIAN

Opis

Snažna za okoliš i svijet, mekana za bebu!

Ugljeno crna idealna je boja za novu Baby Tula Hemp kolekciju izrađenu od konoplje.

Certificirana od strane Međunarodnog Instituta za displaziju kukova.

Nenadmašno mekana
Što god mislili o tkanini izrađenoj od konoplje, razmislite ponovno! Tula Hemp kolekcija izrađena je 55% konoplje pomiješane s 45% češljanog organskog pamuka. Kombinacija konoplje i pamuka dovela je do savršeno mekanih nosiljki idealnih za maženja s vašim mališanima.

Prirodno čvrsta
Dugačka vlakna konoplje čine ovu kolekciju posebno prikladnom za nošenje od najranije dobi. Tkanina je biorazgradiva, regulira temperaturu, a uz to ima i prirodna antibakterijska sredstva. Uz jednu od najčvršćih tkanina na svijetu nošenje će sada biti još lakše i ugodnije!

3 položaja nošenja, uključujući i položaj prema van
Explore nosiljka pruža vam nošenje naprijed prema roditelju, naprijed prema van i na leđima. Svaki od položaja pruža udoban i ergonomski položaj koji potiče zdrav razvoj kukova i kralježnice bebe.

Nošenje od najranije dobi do 20,4 kg
Tula Explore omogućava vam nošenje od 3,2 kg do 20,4 kg. Panel i potpora za glavu i vrat se podešavaju sukladno rastu i razvoju bebe.

Dodatne značajke
Naramenice su dodatno podstavljene za udobnosti tijekom nošenja, a uz to se i prilagođavaju svakom obliku tijela. Široki podstavljeni pojas pomaže u ravnomjernoj raspodjeli težine za vrijeme nošenja. Nosiljka dolazi s odvojivom kapuljačom za zaštitu od sunca ili drugih vremenskih uvjeta.

Mjere
Ovisno o položaju nošenja, širina sjedećeg dijela panela podesiva je od 13 do 38 cm.
Ovisno o položaju potpore za vrat i glavu, visina panela kreće se od 34 do 43 cm.
Pojas za bokove visok je 13 cm i širok 69 cm. Ukupna duljina pojasa je 145 cm.

Težina nosiljke: 0,8 kg.