BABY TULA NOSILJKA EXPLORE LINEN, ASH

179,04  (1.348,98 kn)

Nema na zalihi

BABY TULA NOSILJKA EXPLORE LINEN, ASH

Opis

Baby Tula Linen inspirirana je prirodom, svježeg je i oplemenjenog izgleda.
Tkanje je napravljeno od najfinijeg lana, a njegova kombinacija s češljanim pamukom, materijalu nosiljke daje fenomenalne prirodne osobine: snagu, svježinu i nevjerojatnu mekoću.

Svestrana i praktična nosiljka Baby Tula Explore omogućava ergonomsko nošenje u sljedećim položajima: na trbuhu prema sebi, na trbuhu prema naprijed te na leđima.
Model Explore namijenjen je za korištenje od rođenja tj. od 3,2 kg do vrtićke dobi tj. 20 kg.

U svakom od položaja nošenja, dijete je prirodno i ergonomski postavljeno u udobnom položaju tijela koji podržava zdrav razvoj njegovih kukova i kralježnice.

Baby Tula Linen nosiljka izrađena je od 52% lanenog platna i 48% češljanog pamuka što znači da ova nosiljka kombinira snagu i hladnoću lana s mekoćom pamuka. Biorazgradiva je, hipoalergena i prozračna što je posebno bitno u toplijim podnebljima.

 

 

Ova nosiljka ima sve ostale osobine radi kojih roditelji obožavaju Baby Tula nosiljke:

1. Više položaja nošenja – mogući položaji nošenja u kojima će Vaša beba uživati kod ove nosiljke uključuju i položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed.

2. Nosiljka se veličinom prilagođava bebi – panel se namješta u tri različite širine

3. Podstavljeni, podesivi jastučić za potporu vrata – jastuk se može koristiti u više položaja

4. Podstava gdje je potrebno za dodatnu udobnost – podstavljene naramenice, pojas za struk i otvori za noge

5. Džep pojasa i odvojiva kapuljača – Džep za pohranu priručnih sitnica i kapuljača koja se može skinuti, a služi za potporu djetetu dok spava, zaštitu od sunca i privatnost.

Model Linen donosi svjež i oplemenjen izgled u Baby Tula Explore kategoriju nosiljki
Svaka nosiljka tkana je od niti dviju boja što daje teksturu i dojmljiv izgled nosiljci koja se u konačnici doima jednobojno.

Od sirovog lana do tkanine Naše lanene nosiljke za bebe izrađene su kako bi istaknule i iskoristile posebne prirodne karakteristike ovog materijala. Dobiveno iz biljke lana, tkanje dolazi iz Francuske, te se u njegovoj proizvodnji troši manje enegrije.

Materijal se lako čisti i može se strojno prati.

Inspirirana prirodom, Ash je zagasito crne boje.