Akcija!

AUTOSJEDALICA CYBEX SOLUTION S2 I-FIX

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 179,95 
Cijena: 161,96 

AUTOSJEDALICA CYBEX SOLUTION S2 I-FIX

Opis

Zajamčena sigurnost, kvaliteta i performance

Jednostavan pogled u retrovizor sve je što trebate učiniti kako biste ostali povezani sa svojim djetetom. Autosjedalica Cybex Solution S2 i-Fix je pouzdan izbor za vožnju djece u automobilu u dobi od 3 do 12 godina (100-150 cm). Cybex Solution S2 i-Fix je autosjedalica s Isofix priključkom tkz. Isofix Connect koji omogućuje jednostavnu ugradnju na Isofix točke u automobilu, jednom rukom i jednim klikom. Ispravna ugradnja označena je indikatorima na vodilicama. Sigurnosni pojas vozila u 3 točke zakopčava se u za to posebno označene zelene površine na autosjedalici. Na taj način sigurnosni pojas jako dobro pristaje djetetovoj veličini, što jamči veću sigurnost u vožnji. Autosjedalica Cybex Solution S2 i-Fix također je iznimna u pogledu sigurnosti, jer svojim svojstvima zadovoljava standarde i-Size.

Advanced L.S.P.

Za još veću udobnost u pokretu

Dječja autosjedalica Cybex Solution S2 i-Fix je jedna od najpopularnijih dječjih autosjedalica u svojoj skupini (15-36 kg) od svog lansiranja. Savršen je izbor za vašeg mališana i izvrstan suputnik koji će biti s vama na putu sve do tinejdžerskih godina vašeg djeteta. Ima izuzetno široko i duboko mekano tapecirano sjedalo te omogućuje čak 12 položaja po visini podesivog uzglavlja. Osim iznimne pouzdanosti, oduševljavaju i udobna i periva navlaka te paneli koji osiguravaju dovoljan protok zraka. Prozračnost autosjedalice i mekana navlaka omogućuju još veći užitak u svakoj vožnji, pa i na dužim putovanjima. Podešavanjem nagiba naslona autosjedalica također dobro pristaje sjedalu vozila. Udobno smjestite dijete u autosjedalicu, a zatim ga pričvrstite sigurnosnim pojasevima vozila koji se pažljivo vode preko označenih sidrišta na autosjedalici.AUTOSJEDALICA CYBEX SOLUTION S2 I-FIX 2/3 (15-36 KG) - Autosjedalica

 

Praktična autosjedalica s pouzdanom zaštitom

Autosjedalica Cybex Solution S2 i-Fix opremljena je brojnim zaštitnim sustavima koji osiguravaju najveću moguću sigurnost djeteta na cesti. Napredna linearna bočna zaštita (L.S.P. sustav), ugrađena u bočne strane oslonca za glavu, osigurava dodatnu optimalnu sigurnost djeteta u slučaju bočnog sudara. Zahvaljujući L.S.P. sustavu u kombinaciji s konstrukcijom autosjedalice, pritisak sila na dijete smanjen je i do 25 %. Sustav apsorbira udarnu silu u bočnom udaru u linearnom nizu reakcija. Istodobno, kinetička energija tijela uzrokovana sudarom apsorbira se u vrlo ranoj fazi, pa se djetetova glava prilikom udarca učinkovito vodi u siguran položaj, također zahvaljujući patentiranom nagibnom osloncu za glavu. To pruža optimalnu zaštitu za glavu, ramena i vrat. Revolucionarna tehnologija sigurno pomiče težište djetetove glave lagano natrag u područje sjedala, čime se sprječava da se njiše u slučaju sudara. Oslonac je dodatno podesiv u 3 položaja, što djetetu daje udoban položaj za spavanje.

Nova generacija fleksibilne sigurnosti

Cybex  Solution S2 i-Fix autosjedalica je doista poboljšana verzija autosjedalice ove izvrsne linije Cybex Solution autosjedalica. Kombinira sve najvažnije elemente sigurnosnog koncepta – patentirani podesivi oslonac za glavu, linearnu zaštitu od bočnog udara (L.S.P. sustav), Isofix Connect sustav za dodatnu stabilnost i najvažnije: autosjedalica je testirana prema ECE R 129, i-Size. Marka Cybex na prvo mjesto stavlja pouzdanost i sigurnost, funkcionalnost, pozitivno iskustvo i pristupačnost. Izuzetna autosjedalica Cybex Solution S2 i-Fix dokazuje da kreativni tim Cybex uspješno prepoznaje stvarne potrebe modernih roditelja i nudi inovativne proizvode koji olakšavaju svakodnevicu i svaku sljedeću avanturu s mališanima.

Uporaba:

 • Autosjedalica grupe 2/3 (100-150 cm)
 • Preporučena upotreba 15-50 kg (od 3 godine do 12 godina)
 • Ugradnja u smjeru vožnje
 • Ugradnja uz pomoć Isofix sustava Isofix Connect
 • Zakopčavanje djeteta sigurnosnim pojasom vozila u 3 točke

Dimenzije i težina:

 • Dimenzije autosjedalice: 40,5 x 50 x 61 cm
 • Težina autosjedalice: 6,2 kg

Baza i sjedalo:

 • Autosjedalica okrenuta naprijed (u smjer vožnje)
 • Dječja autosjedalica s Isofix Connect sustavom za jednostavnu ugradnju na Isofix sustav u automobilu
 • Podesiv nagib leđa tako da se autosjedalica dobro prilagođava sjedalu vozila
 • Uzglavlje podesivo po visini u 12 položaja
 • Patentirani nagibni oslonac za glavu
 • Podesiv oslonac za glavu u 3 položaja
 • Individualno podesiva linearna zaštita u slučaju bočnog sudara (L.S.P. sustav)
 • Sustav pruža savršenu zaštitu od bočnih udara u glavu, tijelo i kukove
 • Kako bi se postigla optimalna zaštita, izdržljivi materijali konstrukcije apsorbiraju silu udara
 • Konstrukcija autosjedalice pruža izvrstan protok zraka
 • Udobna unutarnja podloga i udobne tkanine
 • Navlaka koja se lako skida i pere u perilici za lakše i jednostavnije održavanje

Ispitivanja i certifikati:

 • Autosjedalica Cybex  Solution S2 i-Fix testirana je prema standardu ECE R129/034

 

Dodatne informacije

Boja

Lava Grey, Moon Black, Ocean Blue