AUTOSJEDALICA CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE

439,95  (3.314,80 kn)

AUTOSJEDALICA CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE

Opis

Autosjedalica Cybex Sirona SX2 360° i-Size nova je generacija ovog popularnog modela. 2021. dobila je najbolju ocjenu ADAC u grupi autosjedalica 0+/1 i postala je dobitnica laskave titule »Best in Class«

»BEST IN CLASS« – Pobjednica među rotirajućim autosjedalicama

Cybex Sirona SX2 360° i-Size 2021. godine dobila je ukupnu ocjenu “Dobro” na ADAC testu dječjih sigurnosnih autosjedalica koje svake godine provodi nezavisna njemačka potrošačka organizacija Stiftung Warentest. Dobila je ocjenu “Dobro 2.1” u kategoriji autosjedalica 0+/1 koje su prikladne za korištenje od rođenja do 4. godine Sirona SX2 360° i-Size je autosjedalica okrenuta prema natrag (u suprotnom smjeru od smjera vožnje) koja se također može koristiti u smjeru vožnje, ali tek nakon što dijete napuni 15 mjeseci.

 

Autosjedalica s rotirajućom ISOFIX bazom i mogućnošću vožnje u oba smjera 

Njezina je posebnost što dolazi zajedno s Isofix bazom te kao autosjedalica okrenuta prema natrag omogućuje prijevoz djece u suprotnom smjeru od smjera vožnje tijekom cijelog perioda korištenja. Cybex Sirona SX2 360° i-Size je u kombinaciji s rotirajućom Isofix bazom s potpornom nogom iznimno funkcionalna dječja autosjedalica. Potporna noga baze osigurava stabilnost autosjedalice, jednostavnu ugradnju bez nedostataka, a u slučaju sudara veliki dio sila preusmjerava na sebe, čime se smanjuje pritisak koji bi se inače prenio na dijete. Svojom funkcijom 360° Isofix baza omogućuje jednostavnu rotaciju autosjedalice u željeni položaj, a time i lakše stavanje djeteta u autosjedalicu i lakše podizanje mališana iz autosjedalice.

Funkcije dječje autosjedalice koje će vas potpuno iznenaditi

Cybex Sirona SX2 360° i-Size je sa svojim zaštitnim sustavima postavila nove sigurnosne standarde. Naime, sadrži još napredniji i patentirani sustav napredne linearne bočne zaštite (L.S.P.) koji apsorbira do 25 % sila bočnog udara te izvrsnu ER-Tech tehnologiju. Potonja štiti djetetov vrat i područje glave te također smanjuje snagu čelnog sudara do 20 %. Udobno smjestite dijete u Cybex Sirona SX2 360° i-Size autosjedalicu i pričvrstite ga pomoću sigurnosnog pojasa autosjedalice u 5 točaka koji je udobno podstavljen. Sjedalo omogućuje čak 12 položaja za podešavanje oslonca za glavu. Integrirane vodilice sigurnosnih pojaseva omogućuju vam jednostavno podešavanje pojaseva prema visini djeteta. Nagib autosjedalice je također podesiv. 5 različitih položaja doista će vašem mališanu pružiti dovoljno udobnosti kako bi se mogao udobno odmarati u autosjedalici.

Cybex Reboarder Sirona SX2 i-Size cheap online

Funkcija rotacije za lakše rukovanje

Osim iznimne pouzdanosti, autosjedalica Cybex Sirona SX2 360° i-Size impresionira svojim sofisticiranim dizajnom, udobnom, prozračnom navlakom koja se može prati u perilici te iznimno robusnom i izdržljivom konstrukcijom. Posebnost modela 360° je da sjedalo dolazi zajedno s Isofix bazom i to s funkcijom rotacije. Na taj način zakopčavanje i otkopčavanje bebe postaje zaista jednostavan i zabavan zadatak, jer autosjedalicu jednostavno namjestite u željeni položaj. Dječja autosjedalica Cybex Sirona SX2 360° i-Size je potpuno nova generacija ovog modela koja je od lansiranja jedna od najpopularnijih dječjih autosjedalica na svijetu. Od modela Cybex Sirona S2 360° razlikuje se samo u malim stvarima, a to su nekoliko poboljšane bočne zaštite, boja potporne noge i kopče za ugradnju podloge za novorođenče.

Dimenzije:

71x49x68 cm

Težina:

Max. 18 kg

Dob:

Od približno 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja uz umetak za novorođenče)

Rok isporuke: Na upit

ADAC testiranje:

Auszeichnung 0 Auszeichnung 1 Auszeichnung 2

 

Dodatne informacije

Boja

Moon Black, Monument Grey, Lava Grey, Ocean Blue