AUTOSJEDALICA CYBEX SIRONA S2 I-SIZE

399,95  (3.013,42 kn)

AUTOSJEDALICA CYBEX SIRONA S2 I-SIZE

Opis

Cybex Sirona S2 i-Size – okretna autosjedalica

Sirona S2 i-Size nova je verzija autosjedalice popularnog proizvođača Cybex. Ovo sjedalo ima sve potrebne značajke za sigurnu i udobnu upotrebu. Ima novi sustav podešavanja naslona za glavu, 5 položaja podešavanja nagiba za prednju montažu i 5 podešavanja za stražnju montažu.

Sjedalica ima funkciju rotacije za 360 stupnjeva. Poseban mehanizam sjedalice omogućuje njezino okretanje za 360 stupnjeva – zahvaljujući tome, umetanje i vađenje djeteta je izuzetno udobno i ne morate se savijati čak ni u manjim automobilima.

Udobno putovanje u najsigurnijoj poziciji

Autosjedalica okrenuta unazad povećeva sigurnost vašeg djeteta u slučaju frontalnog sudara. U ovom položaju sile prednjeg sudara raspoređuju se preko školjke autosjedalice. Obvezno je da djeca putuju okrenuta unatrag dok ne navrše 15 mjeseci i budu visoka 76 cm. Cybex preporučuje da djeca putuju u Sironi okrenuta prema unatrag što je duže moguće.

Smanjuje udarne sile u položaju okrenutom prema naprijed

Tehnologija smanjenja potrošnje energije poboljšava sigurnosne performanse tijekom vožnje okrenute prema naprijed. Sile udarca prenose se izravno u autosjedalicu putem sustava pojaseva, gdje ih djelomično raspršuju materijali koji apsorbiraju energiju. Time se sile koje djeluju na djetetov osjetljivi vrat smanjuju za otprilike 20%.

Smanjuje snagu bočnog sudara

Integrirani L.S.P. Sustav povećava sigurnost u slučaju bočnog sudara. U kombinacija sa školjkom koja apsorbira energiju, može smanjiti snagu bočnog sudara.

Brza promjena položaja za spavanje

Funkcija naginjanja sjedala jednom rukom omogućuje da brzo namjestite sjedalo kako bi vaše dijete moglo opuštajuće odrijemati u pokretu.Uz različite postavke dostupne u oba smjera vožnje, lako je pronaći savršen položaj za spavanje.

Raste s vašim djetetom do 4. godine

Naslon za glavu podesiv po visini u 12 položaja.

Cybex Sirona SX2 i-Size Autosedačka 0-18kg Granite Black 2022 48062 | detskyhit.cz

 

Lakše stavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice 

Držači za pojaseve olakšavaju vam izvaditi dijete iz autosjedalice.

Jednostavna ugradnja i pričvrščivanje u vozilo

Instalacija s isofixom čini montažu autosjedalice vrlo jednostavnom i omogućuje uklanjanje grešaka u montaži, te utječe na njezinu stabilnost.

Odvraća udarne sile od vašeg djeteta

Školjka koja apsorbira energiju dizajnirana je za savijanje pri udaru i usmjeravanje opasnih sila od vaše bebe

Visina:

61-105 cm (od 45 cm uz umetak za novorođenče)

Težina:

Max. 18 kg

Dob:

Od približno 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja uz umetak za novorođenče)

Rok isporuke: Na upit

 

Dodatne informacije

Boja

Moon Black, Monument Grey, Lava Grey, Ocean Blue