Akcija!

AUTOSJEDALICA CYBEX PALLAS G I-SIZE

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 249,95 
Cijena: 224,96 

AUTOSJEDALICA CYBEX PALLAS G I-SIZE

Opis

Roditelji već godinama povjerenje daju autosjedalicama Cybex, za sigurnost svoje djece. Pallas G i-Size je sljedeća generacija nagrađivane serije koja predstavlja godine uspješnih inovacija. Temeljeno na velikom iskustvu sa tehnologijom zaštite od udara, poboljšana je još većom sigurnosti i jednostavnosti upotrebe te smanjuje rizik od ozljeda vrata za 40%. Autosjedalica, koja raste zajedno s vašim djetetom, pružajući više od 10 godina udobnosti i zaštite.

Autosjedalica Pallas G i-Size

Cybex dječja autosjedalica Pallas G i-Size (76-150cm) je autosjedalica koja raste skupa s djetetom i nudi mu zaštitu tijekom svake vožnje. Koristiti ju možete od djetetove prve godine pa sve do  12. godina. Autosjedalica ima sigurnosni jastuk koji smanjuje rizik za ozbiljnije ozljede vrata u slučaju frontalnog sudara bez da bi ograničavala dijete. Tako se sila udara rasporedi preko cijelog sigurnosnog jastuka i školjke autosjedalice, što smanjuje pritisak na djetetovu glavu, ramena i unutrašnje organe. Jastuk ima integrirane pojaseve pomoć kojih jastuk namjestite. Kada dijete ima 21 kg, jastuk možete ukloniti i autosjedalicu namjestiti sa sigurnosnim pojasevima vozila.

Cybex Pallas G i-Size car seat review - Car seats from 9 months - Car Seats - MadeForMums

Iznimno sigurna autosjedalica

Cybex autosjedalica Pallas G i-Size (76-150cm) temelji se na godinama istraživanja i poboljšanja s posebnom pozornošću. Njegov sigurnosni jastuk advanced Impact Shield također smanjuje rizik od ozljeda vrata do 40% u usporedbi s konvencionalnim sigurnosnim pojasevima. U bočne strane oslonca za glavu ugrađena je i linearna bočna zaštita (L.S.P. Plus Sustav) koja osigurava dodatnu optimalnu sigurnost djeteta u slučaju bočnog sudara. Sustav vodilica štiti djetetovu glavu i ramena, jer sustavno apsorbira silu udarca pri bočnom sudaru u linearnom nizu reakcija. Istodobno kinetička energija tijela uzrokovana sudarom apsorbira se u vrlo ranoj fazi, pa se djetetova glava prilikom udarca učinkovito vodi u siguran položaj, također zahvaljujući patentiranom nagibnom osloncu za glavu. Sličnu funkciju preuzima i sigurnosni jastuk koji se postavlja sprijeda, ispred djeteta. Odatle savršeno apsorbira udarce i smanjuje rizik od ozljeda u slučaju bočnog sudara.

 

Funkcije dječje autosjedalice koje će vas potpuno obuzeti

Cybex Pallas G i-Size jedna je od najpopularnijih dječjih autosjedalica još od svog lansiranja. Omogućuje jednoručno podešavanje nagiba sjedala, što mališanu omogućuje ugodan odmor na cesti. Patentirani i fleksibilni oslonac za glavu omogućuje postavljanje u tri udobna položaja. Oduševit će vas i udobna prozračna navlaka, koja se može prati u perilici rublja, te iznimno robusna konstrukcija autosjedalice. Prostor za sjedenje je čak širi i od prethodnika ovog modela, pa je udobnost zajamčena. Njezina posebnost je i u pričvršćivanju djeteta u sjedalo. Naime Cybex Pallas G i-Size dolazi s inovacijom, jer je dijete pričvršćeno pojasevima koji su pričvršćeni za sigurnosni jastuk. To dijete zaista čvrsto drži i u slučaju sudara osigurava da dijete ostane u sigurnom zagrljaju autosjedalice.

 

 

Inovativno i bez stresa za sigurnu ugradnju

Jednostavan pogled u retrovizor sve je što trebate učiniti kako biste ostali povezani sa svojim djetetom. Autosjedalica Cybex Pallas G i-Size može se koristiti od 16 mjeseci sve dok je upotreba autosjedalice obvezna, dakle do navršenih 12 godina (76-150 cm, 9/50 kg). Vozilo je postavljeno na 3 ISOFIX sidrišta- dvije točke na sjedalu vozila, a treće sidrište Top Tether se koristi za dodatnu potporu i stabilnost. Oba konektora su opremljena vizualnim indikatorima koji potvrđuju ispravnu ugradnju sjedala. Vežite dijete sigurnosnim pojasevima sigurnosnog jastuka do 21 kg, a nakon uklanjanja sigurnosnog jastuka sigurnosnim pojasevima vozila.

Dimenzije:

40,5×59,5×59 cm

Težina:

8,9 kg

Rok isporuke: Na upit

Dodatne informacije

Boja

Moon Black, Lava Grey