Akcija!

AUTOSJEDALICA CYBEX CLOUD G I-SIZE PLUS

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 259,95 
Cijena: 246,96 

AUTOSJEDALICA CYBEX CLOUD G I-SIZE PLUS

Opis

Sigurnost i udobnost za prva 24 mjeseca sažima Cloud G i-Size dječju autosjedalicu.

Ergonomski ležeći položaj u automobilu ili izvan njega plus ventilacija sa svih strana osigurava udobnost vašem djetetu, dok rotacija za 180° i sustav otpuštanja jednim klikom olakšavaju ulazak ili izlazak iz automobila.

Tehnički podaci:

  • od 0-13 kg (0-24 mjeseca ili 40-87 cm)
  • Zadovoljava najviši sigurnosni standard ECE R129/03

Order the Cybex Cloud G i-Size Plus Car Seat + Base G online - Baby PlusUdobnost i sigurnost u ležećem položaju

Cybex Cloud G i-Size ima fleksibilnost, udobnost i sigurnost ugrađenu u svoj DNK. Posebno dizajniran ležeći položaj podržava vaše dijete, kako u automobilu, tako i izvan njega, pomažući mu u držanju tijela dok raste. Ulazak i izlazak iz automobila puno je lakši zahvaljujući inovativnoj rotaciji od 180° i sustavu otpuštanja jednim klikom.

Sveobuhvatna ventilacija zraka uključujući posebnu mrežastu tkaninu rashlađuje vašeg mališana na svakom putovanju. Cloud G i-Size daje roditeljima dodatni mir zahvaljujući Linear Side-impact Protection System Plus koji pruža 15% veću zaštitu od bočnog sudara.

Certifikacija za korištenje u zrakoplovima znači da možete zaštititi svoje dijete na obiteljskim putovanjima. Kao dio modularne G obitelji Baza G odgovara i Cloud G i-Size i Sirona G i-Size dječjoj autosjedalici. Podržavajući vaše dijete do 4. godine.

Siguran i ergonomičan do cca 24 mjeseca

Cloud G i-Size pruža ergonomski ležeći položaj za vaše dijete, dok ste u automobilu, šetate uokolo ili dokono promatrate svijet kako prolazi. Jednostavan za zavaljanje, možete pronaći idealan položaj vašeg djeteta jednim pokretom ruke, utirući put izvrsnom drijemanju. Držanje vašeg djeteta što ravnije je dobro za njegov rast i oponaša boravak u krevetiću.

Safe & ergonomic up to approx. 24 months

Udobno i glatko ukrcavanje

Ubacivanje dijeteta u automobil ili izlazak iz njega nikada nije bilo tako jednostavno. Zahvaljujući sustavu otpuštanja jednim klikom i značajki rotacije od 180°, ovo sjedalo je vani ili u automobilu u tren oka. Posebno dizajniran za smanjenje opterećenja s leđa roditelja, možete to učiniti čak i jednom rukom.

Comfortable & smooth on-boarding

Optimalna prozračnost

Neka zrak struji oko vašeg djeteta zahvaljujući ventilaciji sa svih strana. Linija Plus ima dodatnu mrežicu koja je šest puta prozračnija od usporedivih tkanina. Precizno postavljeni ventilacijski otvori znače da zrak ne samo cirkulira, već i potupno napušta sjedalo, čineći svako putovanje laganim.

Optimal breathability

15% više zaštite od bočnog sudara

Integrirana i poboljšana zaštita od bočnog sudara smanjuje utjecaj bočnog sudara z apribližno 15% dajući roditeljima dodatni mir jer znaju da je njihovo dijete još bolje zaštićeno na svakom putovanju.

Jedna baza dva sjedala – dizajniran da pokrije prve 4 godine

Baza G odgovara i Cloud G i-Size i Sirona G i-Size autosjedalicama G Line modularnog sustava. S inovativnom funkcijom zaključavanja koja osigurava da se Cloud G i-Size pravilno uklopi sigurno podržavajući putovanje vašeg djeteta od rođenja do cca 24 mjeseca i sa Sirona G i-Size dječjom autosjedalicom od rođenja do 4 godine.

Jednostavan prijelaz iz automobila u kolica

Sloboda lutanja kako želite. Jednostavno povežite svoj Cloud G i-Size s raznim Cybex dječjim kolicima ili kolicima zahvaljujući pametnim adapterima. Jedan brzi okret ručke za otpuštanje ili naginjanje čini sve tako lakim i glatkim d avaša beba koja spava neće ni primjetiti.

Spreman za polijetanje

Vas novi prijatelj za putovanja savršeno pristaje u sjedalo u zrakoplovu, što vam omogućuje da ga ponesete sa sobom na obiteljska putovanja. Također se može učvrstiti samo sigurnosnim pojasom, tako da svoju bazu G možete ostaviti kod kuće. Daj vam slobodu da lutate dok je vaše dijete sigurno.

Potpuna zaštita od sunca

Držite svog mališana sigurno učahurenim u svom malom svijetu zahvaljujući XXL krovu za sunčanje. Dizajnirani kako bi pružili zaštitu od sunca UPF 50+ i sigurno ih zaštititi od vjetra , što više možete poželjeti.

Raste s vašim djetetom

Posebno dizajniran za smještaj novorođenčadi od 40 cm, zaštićeni su i najmanji. Lako prilagodite naslon za glavu kako bi odgovarao rastu vašeg djeteta s 14 pojedinačnih položaja, jamčeći sigurnost i udobnost u godinama koje dolaze.

Sigurna putovanja za najmanje bebe

Umetak za novorođenčad osigurava udobno, zaštićeno pristajanje za male bebe od 40 cm i lako se može izvaditi kada porastu i treba im više prostora.

U cijenu je uključeno

  • Autosjedalica za dojenčad Cloud G i-Size
  • Umetak za novorođenčad
  • Korisnički vodič

Tehnički podaci:

Dimenzije:

Dužina: 680-720 mm

Širina: 435 mm

Visina: 355-595 mm

Težina: 3,9 kg

Upute za održavanje:

Platnene navlake perive u perilici rublja na 30°.

Rok isporuke: Na upit

Dodatne informacije

Boja

Moon Black, Lava Grey, Ocean Blue, Beach Blue, Seashell Beige