AUTO NA AKUMULATOR DODGE POLICIJA

339,00  (2.554,20 kn)

AUTO NA AKUMULATOR DODGE POLICIJA

Opis

Dodge Policija je licencirani auto na akumulator po uzoru na američki automobil. Zahvaljujući tome najmlađi korisnici moći će se osjećati poput američkih policajaca.

Auto je opremljen uvlačivim kotači za jednostavno prenošenje i daljinski upravljačem. Dva načina kretanja naprijed i nazad.

Prednja i stražnja LED svjetla koja se aktiviraju tipkom. Osvijetljena multimedija ploča s unaprijed učitanim melodijama, USB, MP3 player.

 

 

Što dobivate odabirom Dodge Policije vozila na akumulator za svoje dijete:

Ostvarujete san svog djeteta o pravom policijskom automobilu.

Razne mogućnosti za zabavu – Vaše dijete može voziti samostalno ili Vama prepustiti upravljanje daljinskim upravljačem.

Udobnost i sigurnost – 4 obložena kotača od EVA pjene, vozačevo sjedalo od eko kože, otvarajuća vrata, sustav jednostavnog prijenosa automobila, prednji i stražnji amortizeri, dva načina kretanja, naprijed i nazad, dvije brzine kretanja, prednja i stražnja LED svjetla koja se aktiviraju tipkom, upravljač sa sirenom i tipkama za melodije, spori start, automatska kočnica.

Dodge Policija nudi mnoga iznenađenja – policijska svjetla sa sirenom, mikrofon s megafonom ugrađenim u automobil, dvije brzine kretanja, dugo vremena zabave s jednim punjenjem, izuzetna snaga zahvaljujući dva 12V motora (svaki po 40W).

Jasne upute i jednostavno sastavljanje.

Tehnički podaci:

Dob: 3-8 godina

Dimenzije: 113x71x53 cm

Težina: 13 kg

Motor: 2x12V (ukupno 80W)

Baterija: 1x7Ah12V

Bruto težina: 16 kg

Dimenzije sjedala: 29x18x28 cm

Rok isporuke: 2-3 tjedna 

 

Dodatne informacije

Boja

Crna, Bijela