DJEČJI KREVETIĆ MEDO 3U1

Multifunkcionalni krevetić za bebe 3 u 1 je mnogo više od običnog krevetića za bebu. Krevetići 3 u 1 napravljeni su tako da štede prostor, jer sadrže udoban krevetić za bebu, prostor za presvlačenje bebe i prostor za odlaganje bebinih stvari, sve na jednom mjestu. Krevetić Medo 3 u 1 je najprije kolijevka za vaše novorođenče, kao i prostor za presvlačenje, komoda za bebine stvari, onda krevetić za malo dijete i na kraju samostalni krevet za već odraslo dijete. U prvim mjesecima po rođenju bebe, krevetić možete koristiti kao kolijevku. Laganim ljuljanjem ogradice krevetića, uspavat ćete svoju bebu na jednostavan način. Fiksiranje kolijevke se vrši lako, postavljanjem vijaka sa obije strane ogradice krevetića. U sklopu krevetića je komodica, čiji vrh ima namjenu prostora za presvlačenje bebe, širine 36 cm. Na površini pulta za presvlačenje se postavlja meka podloga za presvlačenje bebe, da bi ugođaj bebi bio potpun. Komoda sadrži ladice, čija dubina je 40 cm i idealne su za odlaganje svih onih stvarčica neophodnih za presvlačenje i njegu bebe. U dnu krevetića, čitavom dužinom postavljaju se dvije ladice, dimenzija 84 cm sa 45 cm, i u njima možete odlagati garderobu, igračke, ručnike za bebu…

Kada se skine ogradica krevetića, krevetić 3 u 1 se koristi kao krevet sa komodom, za dijete u uzrastu od 2 do 5 godina. Svoju isplativost i praktičnost krevetić 3 u 1, dodatno potvrđuje u posljednjoj fazi korištenja, kada se postavljanjem madraca dimenzija 167 cm sa 67 cm, dobija samostalni krevet za odraslo dijete od 5-10 godina.

Napomena: Svako dijete ima svoj tempo rasta i psihomotoričkog razvoja, stoga periodi dužine upotrebe krevetića u određenoj fazi, zavise od samog razvoja svakog djeteta pojedinačno.

DIMENZIJE KREVETIĆA:

dužina 172 cm i širina 72 cm
visina od poda do najviše točke na ogradici 95 cm
visina ogradice 65 cm
prostor za prematanje: 71,5 dužina i širina 36 cm
MATERIJAL IZRADE:

stranice krevetića, prednja strana ladice i prostor za previjanje izrađeni su od medijapana
proizvodi su premazani poliuretanskim bojama na vodenoj bazi
boje su atestirane na formaldehide i teške metale
proizvodi imaju garanciju u trajanju od godinu dana
svaki krevetić 3 u 1 može korisiti dvije veličine madraca
krevetnine, madrac i podloge za presvlačenje kupuju se odvojeno

KARAKTERISTIKE:

ima zipku
stolić za previjanje
može se razdvojiti, i postaje veliki krevet i ormarić
za zipku se koristi madrac dimenzija: 120 x 67 cm
za verziju krevetića se koristi madrac dimenzija: 167 x 72 cm

Cijena: 3199,00 kn

Rok isporuke: 7-10 dana

Vaše ime i prezime:

Grad, ulica i poštanski broj:

Vaša email adresa:

Vaš broj telefona:

Koliko proizvoda želite?

Dodatne informacije: